9 November 2014
Things to Do , Εκδηλώσεις

Mind, Body & Spirit [επενδύουμε στον εαυτό μας!]

Η έκθεση που συμπληρώνει φέτος 13 χρόνια ζωής, μας καλεί σε ένα διήμερο με σεμινάρια, μαθήματα, εργαστήρια κ.ά.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2014

Οι διοργανωτές της έκθεσης μας προτρέπουν να "Ανοίξουμε το μυαλό και την καρδιά μας σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο έμπνευση και πρακτικά εργαλεία για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, και γιορτάζοντας μαζί τους τα 13 χρόνια της έκθεσης Mind, Body & Spirit!". Και κάτι θα ξέρουν!

Μάθαίνουμε τρόπους για να μειώσουμε το άγχος στη ζωή μας, να βελτιώσουμε την υγεία μας και ίσως ακόμη να βρούμε και το σκοπό της ζωής μας με τη θετική και χαρούμενη ατμόσφαιρα που θα βρούμε στην έκθεση. Μεταξύ άλλων στην έκθεση θα υπάρχει μια ποικιλία από συμπληρωματικές θεραπείες, γιόγκα, σιάτσου, ηχητικό μπάνιο, εξισορρόπηση των τσάκρας, διαλογισμός, τέχνη, χορός, κρυσταλλοθεραπεία, ρείκι και πολλά άλλα.

Ακόμα και για μικρά παιδιά θα έχει δραστηριότητες. Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τον ΚungFu Panda, θα παίξουν με βιολογική ζύμη, θα κάνουν γιόγκα και θα μαγειρέψουν υγιεινά παιδικά γεύματα!

Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι Άννα Ζόρζου από το διάσημο YogaWorks και η Δρ. Patricia Elizabeth Torres Villanyeva δυναμική ψυχολόγος, πολιτιστική ανθρωπολόγος και χορεύτρια θα δείξουν τη δουλειά τους στην αίθουσα Διόνυσος.

Και φυσικά, όπως και σε κάθε έκθεση, θα υπάρχει αγορά με πάνω από 90 άτομα και οργανώσεις με πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, θεραπείες και λιχουδιές για να δούμε, να δοκιμάσουμε και να αγοράσουμε. Ακόμα θα οργανωθούν παρουσιάσεις και εργαστήρια.

Επενδύουμε λοιπόν χρόνο στον εαυτό μας, περνώντας μια ευχάριστη μέρα εξερευνώντας την έκθεση. Το Hilton Park θα προσφέρει ένα ελαφρύ μεσημεριανό μπουφέ, όποτε γιατί όχι να μείνουμε εκεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου, 10:30- 20:30 & Κυριακή 9 Νοεμβρίου, 10:30– 20:30. Είσοδος €8 την ημέρα -συμπεριλαμβάνει όλα τα σεμινάρια, μαθήματα και εργαστήρια.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close