Top Stories , Arts & Culture

“Fresh Love" [φιλανθρωπική έκθεση από τα παιδιά για τα παιδιά]

Τα παιδιά δημιουργούν για τα παιδιά έργα τέχνης!

Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2014

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Τεχνών Freshart σε Πάφο και Λεμεσό διοργανώνει την πρωτοποριακή φιλανθρωπική έκθεση "Fresh Love – Τα παιδιά δημιουργούν για τα παιδιά" με έργα μαθητών και φοιτητών του, με στόχο κάθε κομμάτι τέχνης να γίνει μια πράξη αγάπης και προσφοράς για παιδιά και οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Freshart στη Λεμεσό (Γεωρ. Δροσίνη 6, όπισθεν Pizza Hut Μακαρίου) στις 18.00.



Τα καθαρά έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν για τη στήριξη των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων "Funraising" και Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας "Archangel Michael Hospice".

 

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια, αλλά και να βιώσετε από κοντά τη χαρά της δημιουργίας σε ένα χώρο που υπηρετεί με πάθος και σεβασμό όλα τα είδη του art & design.

 

Πάρτε μια μικρή γεύση από έργα φτιαγμένα με πολλή αγάπη για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν πραγματική ανάγκη στη σελίδα της σχολής Freshart στο Facebook.

 

Μάθε ότι...
Το κέντρο τεχνών Freshart είναι το μοναδικό πρότυπο κέντρο Edexcel BTEC Foundation Diploma στην Κύπρο, που προσφέρει το "HNC Diploma Level 4 Art & Design", που ισοδυναμεί με τον 1ο χρόνο σπουδών για όλα τα Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας στους κλάδους των καλών και εφαρμοσμένων τεχνών, όπως fine arts, graphic design, fashion design, architecture, photography, interior design κ.ά.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close