Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2014
Οι γιορτινές μέρες, μας δίνουν ένα λόγο παραπάνω για να κάνουμε… τα Χριστούγεννα των συνανθρώπων μας όσο το δυνατόν πιο χαρούμενα!
Η Ελληνική Τράπεζα συνεχίζει τη διαχρονική στήριξή της στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική δράση "Προωθούμε το καλό".
H Ελληνική Τράπεζα σε συνεργασία με το Sigmalive διοργανώνουν από κοινού αυτή τη φιλανθρωπική δράση, που έχει ως στόχο να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδάκια να χαμογελάσουν αυτά τα Χριστούγεννα.
Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα συλλογής και εκπλήρωσης παιδικών επιθυμιών για δώρα, η οποία θα φιλοξενηθεί στο SigmaLive. Όποιο παιδί γνωρίζει κάποιο άλλο παιδί που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και δεν θα μπορέσει να πάρει δώρο, μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.elkithro.com ή μέσω του www.sigmalive.com, να γράψει το όνομα του παιδιού και το δώρο που χρειάζεται. O Φλουρής με τη Διαμάντω θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.
Οι σχετικές εκπομπές με τα αποτελέσματα της δράσης θα μεταδοθούν από το ΣΙΓΜΑ στις 30 Δεκεμβρίου 2014, 5 & 12 Ιανουαρίου 2015, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ανοιχτή Γραμμή».
Μπορεί ο Φλουρής και η Διαμάντω να μην έχουν καμινάδα αλλά έχουν το www.elkithro.com και πολλή αγάπη να μοιράσουν!
Μια προσφορά της Ελληνικής Τράπεζας και του Sigmalive για τα παιδιά.
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική