9 January 2015
Live Music , Nightlife & Music

Αγαπημένα μιούζικαλ... σε μια παράσταση!

Την Παρασκευή "ταξιδεύουμε" μουσικά στο West End του Λονδίνου και στο Broadway της Νέας Υόρκης.

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιανουαρίου 2015

Ο Πολιτιστικός Χώρος "Τεχνόπολις 20" παρουσιάζει την Εκατερίνα Σάββα και την πιανίστρια Ivelina Ruseva σε μια βραδιά γεμάτη από τον κόσμο των μιούζικαλ.

 

Τραγούδια που πέρασαν στην ιστορία, μελωδίες από τον "Μάγο του Οζ", "Το Φάντασμα της Όπερας", "Πρόγευμα στο Τίφανις", "Ωραία μου κυρία", "West Side Story", "Εβίτα" και άλλα, συνθέτουν μια όμορφη μουσική ατμόσφαιρα και μας ταξιδεύουν στο West End του Λονδίνου και στο Broadway της Νέας Υόρκης.

 

Όσον αφορά στους συντελεστές της βραδιάς, αυτοί θα είναι οι: 

Ekaterina Σάββα Πρόκειται για επαγγελματίας τραγουδίστρια και performer η οποία έχει καταγωγή από Βουλγαρία και Κύπρο. Σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Πανεπιστήμιο Mozarteum στο Salzburg. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Αυστρία, μια χώρα με κουλτούρα κλασικής μουσικής, είχε την ευκαιρία να σπουδάσει με πολύ σημαντικές φιγούρες της διεθνούς κλασικής μουσικής, ανάμεσά τους οι: Maestro Antonio Carangelo, Helene Schneiderman, Prof. Boris Bakow, David Jones, Prof. Mario Antonio Diaz Varas, Corneliu Murgu, Julie Kaufmann, Barbara Bonney, Grace Bumbry, Ruggiero Raimondi, Ivor Bolton, Alessandro Misciasci, Michele Crider. Συνέχισε τις σπουδές της στο Guildhall School of Music στο Λονδίνο με υποτροφία, όπου η καθηγήτρια φωνητικής της ήταν η γνωστή Ivonne Kenny. Η Εκατερίνα έχει συνεργαστεί με ένα σημαντικό αριθμό μουσικών παραγωγών ανάμεσά τους ο Chambers.

 

Ivelina Ruseva Η Ivelina Ruseva γεννήθηκε στην Ruse της Βουλγαρίας. Στην ηλικία των επτά χρονών άρχισε μαθήματα πιάνου και στα δέκα γίνεται δεκτή στο μουσικό σχολείο "Veselin Stogianov"- Ruse. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της συμμετείχε σε πολλές συναυλίες όπως και σε διαγωνισμούς για solo πιάνο. Το 1992 αποφοιτά με άριστα και γίνεται δεκτή στην Εθνική Μουσική Ακαδημία "Pancho Vladigerov" στην Σόφια της Βουλγαρίας από την οποία αποφοιτά πάλι με άριστα. Από το 1999 διαμένει μόνιμα στην Πάφο όπου διδάσκει πιάνο με πολύ καλά αποτελέσματα και παράλληλα λαμβάνει μέρος σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και συναυλίες για solo πιάνο και μουσική δωματίου.

Ώρα: 20.00. Είσοδος: €10 / €7 (για μαθητές). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 70002420.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close