Things to Do , Εκδηλώσεις

Escape Room: η νέα "τρέλα" και στην Κύπρο!

Είσαι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο. Τι κάνεις για να βγεις;

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2015

Σκέψου αυτό: Βρίσκεσαι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο και η μοναδική σου αποστολή είναι να αποδράσεις, εκμεταλλευόμενος διάφορα καλά κρυμμένα μυστικά και πληροφορίες που υπάρχουν μέσα στο δωμάτιο.

Γρίφοι, αινίγματα, μπαούλα, κλειδιά, κρυφά σημεία και ένα χρονόμετρο να μετρά αντίστροφα και που σε πιέζει συνεχώς, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και κρατούν τους παίκτες (2-6 άτομα) που θα επισκεφτούν το ESCAPE Limassol, σε απόλυτη εγρήγορση.

 

To concept των Escape Rooms ξεκίνησε πριν από κάποια χρόνια από τη μακρινή Ασία και την τελευταία διετία έχει κατακτήσει την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα Escape Rooms βρίσκονται συνήθως πρώτα στις προτιμήσεις στο tripadvisor.com και που συναρπάζει όλους σε όποιες Ευρωπαϊκές χώρες λειτούργησε.

 

Από τις 7 Ιανουαρίου 2015, το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι βρίσκεται και στην Κύπρο σε ένα από τα πιο ωραία παλιά αρχοντικά της πόλης, στην οδός 16ης Ιουνίου 1943 (πρώην ταβέρνα Ανωτέρα) αριθμός 5, δίπλα ακριβώς στο κεντρικό ταχυδρομείο της Λεμεσού.

 

Η συμμετοχή στα δωμάτια του ESCAPE Limassol, επιτρέπεται σε άτομα άνω των 14 ετών. Οι μικρότεροι σε ηλικία φαν του είδους, μπορούν να συμμετάσχουν μόνο παρέα με τους γονείς τους. Το παιχνίδι απευθύνεται σε όλους και σε όλες τις ηλικίες. Χρειάζεται όμως φαντασία, συνεργασία και δημιουργική σκέψη για να καταφέρεις να αποδράσεις. Η ομάδα ξεκινά το παιχνίδι κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο. Το κάθε ένα από τα δωμάτια έχει το δικό του ιστορικό και concept. Ο χρόνος ξεκινά αντίστροφα... τικ-τοκ, τικ-τοκ. Η ομάδα σου έχει μόνο 60 λεπτά για να καταφέρει να αποδράσει. Μαζί με την ομάδα σου, θα βρίσκεται πάντα το άγρυπνο μάτι του δωματίου ελέγχου, με σκοπό να σε κατευθύνει στα δύσκολα.

 

Το ESCAPE Limassol είναι το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο και προσφέρει αυτή την στιγμή 3 διαφορετικά δωμάτια απόδρασης, από τα καλύτερα στην Ευρώπη, ενώ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, θα προστεθούν ακόμα δύο νέα δωμάτια. “Το γραφείο του John Monroe σε μεταφέρει στο μακρινό 1970 και σε καλεί να γίνεις ιδιωτικός ερευνητής. 1 φόνος, 4 ύποπτοι. Σκοπός σου να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος και να αποδράσεις σε 60 λεπτά.

Το δεύτερο δωμάτιο είναι το Mission Impossible και σε μεταφέρει στον κόσμο των κατασκόπων. Ένας διπλός πράκτορας έχει διεισδύσει στον οργανισμό σου. Βρίσκεσαι στο σπίτι του. Ανακάλυψε όλα τα στοιχεία της ταυτότητας του και απόδρασε σε 60 λεπτά, πριν αυτός επιστρέψει.

Το τρίτο δωμάτιο είναι η μεγάλη έκπληξη και θα αφήσει άφωνους όλους όσοι το δοκιμάσουν. Δίνεται μόνο ένα κλειδί. Έχεις ποτέ φανταστεί να κάνεις Prison Break;

 

Πληροφορίες για τα δωμάτια και κρατήσεις, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Escape Limassol www.escapecy.com και στην σελίδα του Escape Limassol στο Facebook ή στο τηλέφωνο 25 256755.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close