7 February 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

"Ο Ιάσονας και η συμμορία των Πειρατών" κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Το πρώτο βιβλίο για παιδιά της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Αίγλης Χατζηδημητρίου θα παρουσιαστεί στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2015

Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πάργα τον περασμένο Δεκέμβριο και εξιστορεί τις περιπέτειες του Ιάσονα, του αρχηγού των πειρατών, που είναι στην πραγματικότητα νταήδες του σχολείου. Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία εμπνευσμένη από τη δυσάρεστη πραγματικότητα των δυσάρεστων περιστατικών σχολικού εκφοβισμού (bullying) στα δημοτικά σχολεία. 

 

Η ομάδα των Πειρατών δεν είναι μόνο μια ομάδα αγοριών που παίζουν ποδόσφαιρο αλλά είναι επίσης και η τρομερή ομάδα εκφοβισμού των παιδιών του δημοτικού σχολείου με αρχηγό τον Ιάσονα.
Ο Ιάσονας και οι υπόλοιποι Πειρατές, κάνουν φοβερές φάρσες, βασανίζουν και γελοιοποιούν όλα τα παιδιά του σχολείου ενώ ο κύριος στόχος των Πειρατών είναι ο συμμαθητής τους Δημήτρης, το μοναδικό αγόρι της πέμπτης τάξης που δεν ανήκει στην ομάδα τους!
Όταν όμως ο Δημήτρης κάνει μια καινούρια, θαρραλέα φίλη, η ομάδα των Πειρατών αποκτά έναν πραγματικά ανίκητο αντίπαλο. Την αληθινή φιλία!

 

Το βιβλίο πρόκειται να παρουσιαστεί στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Lellos Art Point. H εκδήλωση θα περιλαμβάνει δραματοποίηση κομματιών του βιβλίου υπό μορφή μικρού θεατρικού από τους ηθοποιούς: Ήβη Νικολαΐδου, Αθηνά Σάββα, Γρηγόρη Πετρή και Κωνσταντίνο Τσιόλη. Για το θέμα του σχολικού εκφοβισμού θα μιλήσει η ψυχολόγοs Β. Γεωργιάδου.

Ώρα: 12.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 25356424.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close