Things to Do , Εκδηλώσεις

Η μαρίνα Λεμεσού... σε καρναβαλίστικους ρυθμούς!

Δες το πρόγραμμα για το φετινό Καρναβάλι... and let the fun begin!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2015

Από νωρίς μπαίνει στο κλίμα η πιο κοσμοπολίτικη περοχή της Λεμεσού... η Μαρίνα Λεμεσού, η οποία βάζει για πρώτη φορά τα καρναβαλίστικά της και μαςπροσκαλεί σ’ ένα δωδεκαήμερο τρελού γλεντίου και διασκέδασης, με ποικίλες εκδηλώσεις που θα προσθέσουν στην καρναβαλίστικη παράδοση της Λεμεσού.

 

Το επίσημο πρόγραμμα του Δήμου Λεμεσού για το φετινό καρναβάλι κάνει την έναρξη του από τη Μαρίνα Λεμεσού στις 9 Φεβρουαρίου. Δες παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα:

9 Φεβρουαρίου, Κεντρική Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού & Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, 19:30
Οι Μαζορέτες Λεμεσού και η Χορωδία Αρίωνες θα παρελάσουν γύρω από τα εστιατόρια και τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού, σηματοδοτώντας την έναρξη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων. Θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Παγκύπριου Φωτογραφικού Διαγωνισμού και της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα «Λεμεσιανό Καρναβάλι 2014». Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Ανδρέας Χρίστου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

9-12 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, 15:00-20:00
Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Παράρτημα Λεμεσού) διοργανώνουν Φωτογραφικό Διαγωνισμό και Έκθεση Φωτογραφίας, όπου θα παρουσιάσουν μία συλλογή φωτογραφιών από το περσινό «Λεμεσιανό Καρναβάλι 2014». Είσοδος ελεύθερη.

 

13 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, 21:00
Πάρτυ "Παρασκευή και 13"
Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός Funraising επιστρέφει στη Μαρίνα Λεμεσού και ξεφαντώνει στο φετινό Καρναβάλι με το πάρτυ "The Horror Charity Carnival Madness". Στα decks η DJ Έλενα Αρμένη.
Εισιτήρια: €40 με απεριόριστο φαγητό και ποτό.

 

14 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, 21:00
Carni-valentine party
Αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα, συνδυάστε τις δυο μεγάλες σας αγάπες παρέα με τον Πολιτιστικό Όμιλο «Διάσταση» και τον Πολιτιστικό & Χορευτικό Όμιλο «Διόνυσος» για μια φαντασμαγορική καρναβαλίστικη και αγιοβαλεντίνικη βραδιά! Εισιτήρια: €22 με απεριόριστο φαγητό και κυπριακό ποτό.

 

16 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, 19:30
Καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια. Τιμητική εκδήλωση για τους πέντε Λεμεσιανούς που διετέλεσαν βασιλείς του Καρναβαλιού από το 2008 μέχρι το 2012 και συναυλία από την Ανδρική Τετραφωνία Λεμεσού.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

 

17 Φεβρουαρίου, Κεντρική Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού, 19:30
Οι Κανταδόροι στην πλατεία
Κανταδόροι θα σκορπίσουν τις μελωδίες τους στις συνοικίες και τις πλατείες της Λεμεσού, ενώ οι Κανταδόροι Λεμεσού θα τραγουδήσουν ελληνικές καντάδες στη Μαρίνα Λεμεσού και θα μας ταξιδέψουν στον χρόνο. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

 

21 Φεβρουαρίου, Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, 21:00
Καρναβάλι για πάντα
Το φετινό καρναβάλι θα κλείσει με έναν καρναβαλίστικο χορό με τους DJ Mighty Scoop, Pueblo Franco και Salty Balls, με open bar και καταπληκτικές στολές!Εισιτήρια: €20 open bar.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλη την εορταστική περίοδο, τα εστιατόρια και τα καταστήματα στη Μαρίνα Λεμεσού θα ζουν κι αυτά στο ρυθμό του καρναβαλιού, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο διασκεδαστική.

Ο χώρος διεξαγωγής των εκδηλώσεων ενδέχεται να αλλάξει σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα: www.facebook.com/LimassolMarina και www.limassolmarina.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close