24-25 February 2015
Live Music , Nightlife & Music

Μαχαιρίτσας-Μουζουράκης στην ίδια σκηνή

Σε μια ανατρεπτική συναυλία

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2015

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ο οποίος με κάθε ειλικρίνεια αφήνει ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, ενίοτε συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό. Μαζί του ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος διαθέτει μια υπέροχη φωνή και ένα αστείρευτο ταλέντο στην υποκριτική. Όλα επάνω του είναι ανατρεπτικά και προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού, ανήκει στην νέα γενιά των καλλιτεχνών που συνδυάζουν το τραγούδι και την υποκριτική με μεγάλη άνεση.

 

Ο Λαυρέντης και ο Πάνος μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες μουσικούς τους, μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης, μέσα από τη διαδραστική (και όχι μόνο) μουσική τους παράσταση ενώ παράλληλα μας δίνουν τροφή για σκέψη.

 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο συναντιούνται η τραγουδοποιΐα με την ελληνική ροκ και το swing, το funk με τη soul, η συγκίνηση με το γέλιο, αλλά και το τραγούδι με τον κοινωνικό προβληματισμό. Δεν λείπουν παράλληλα οι αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και οι διαχρονικές επιτυχίες του Λαυρέντη όπως τα: "Πεθαίνω για Σένα", "Το καφέ της ξεγνοιασιάς", "Αμερικάνος", "Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας", "Τιτανικός", "Εφάπαξ", "Έτσι & αλλιώς", "Μάτια δίχως λογική", "Έλα ψυχούλα μου", "Διδυμότειχο Blues", "Νότος", "Ένας Τούρκος στο Παρίσι", "Πόσο σε θέλω" κ.ά. Συμπράττοντας με το μοναδικό του στυλ ο αεικίνητος Πάνος Μουζουράκης  τραγουδώντας  στη σκηνή με εντυπωσιακό τρόπο το "Madame", το "Φίλα με Ακόμα", το "Πώς να την πεις την αγάπη", το "Ο στόχος" διασκεδάζει  το κοινό  με ένα vintage ήχο, σε ρυθμούς Swing και Shuffle.

 

Συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser.

Ώρα: 21.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22767711.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close