Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2015
Καλωσορίζουμε την άνοιξη βρίσκοντας τρόπους να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, να μειώσουμε το άγχος και να δημιουργήσουμε μια πιο ευτυχισμένη και υγιεινή ζωή για εμάς και την οικογένειά μας. Πάμε στην έκθεση "Mind, Body & Spirit" που διοργανώνεται το σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαρτίου στο St. Raphael Resort στη Λεμεσό.
Επειδή θέλουμε και να είμαστε και να δείχνουμε υγιείς και να ζούμε καλά, πάμε στην έκθεση Mind, Body & Spirit. Πρόκειται για μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία στο μεγαλύτερο φεστιβάλ υγείας, ευεξίας και εναλλακτικών θεραπειών στην Κύπρο, στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 100 εκθέτες οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στο να μας προσφέρουν τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.
Τι μας περιμένει στην έκθεση;
Παρακολουθήστε τις δωρεάν εμπνευσμένες διαλέξεις και εργαστήρια. Μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον κάνοντας μια ψυχική ανάγνωση, περιποιηθείτε το εαυτό σας, συμμετάσχετε σε ένα δωρεάν διαλογισμό ή μάθημα γιόγκα και δοκιμάστε διάφορα νόστιμα και υγιεινά τρόφιμα! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Δείτε, δοκιμάστε και αγοράστε μερικά μοναδικά προϊόντα και δώρα, όπως κοσμήματα, καλλυντικά, ρούχα, κρύσταλλα, θεραπείες σώματος, τρόφιμα και πολλά άλλα!
Επισκεφθείτε την αίθουσα ‘Phoenix’ και δοκιμάστε τα διάφορα εργαστήρια γιόγκα και διαλογισμού από τους ειδικούς στο είδος. Επίσης επισκεφθείτε και τις επιπλέον 4 αίθουσες και απολαύστε μια πλούσια επιλογή από εργαστήρια και σεμινάρια όπως αυτοάμυνα, διάφορα είδη γυμναστικής ,αυτό-βελτίωση, κρύσταλλα & Feng Shui για το 2015 και πολλά άλλα.
Περάστε όλη την μέρα μαζί μας παρακολουθώντας τις πολυάριθμες παρουσιάσεις και εργαστήρια. Αφιερώστε λίγο χρόνο και επενδύστε στο εαυτό σας! Περάστε μια ευχάριστη μέρα στο φεστιβάλ και μάθετε ποια είναι τα τελευταία προϊόντα στον χώρο της υγείας και της ευεξίας! Δείτε τι έχει να σας προσφέρει το φεστιβάλ!
Το St Raphael Resort θα προσφέρει ένα ελαφρύ μεσημεριανό μπουφέ, οπότε γιατί να μην μείνετε και όλη την μέρα!
Περισσότερες πληροφορίες, στο event που δημιουργήθηκε στο Facebook.
Σχετικά

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του