Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2015
Εντατικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, της επόμενης μεγάλης έκθεσης σπουδών, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την 1η Μαρτίου 2015.
Σύμφωνα με την κυρία Κάτια Γιωργαλλή, Διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρείας ARVANI INVESTMENTS, "Η Διεθνής Έκθεση Σπουδών αποτελεί μια νέα πνοή στα εκπαιδευτικά εκθεσιακά πράγματα, καταγράφοντας, ήδη, άριστες εντυπώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό".
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν φέτος γύρω στους 65 εκθέτες από:
- πανεπιστήμια, κολλέγια και ανώτερες σχολές, πρεσβείες ξένων χωρών, σύμβουλοι σπουδών, καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού, και εταιρείες παροχής προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν την εκπαίδευση και τους φοιτητές,
- με προέλευση τόσο από Κύπρο, όσο και από την Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., Καναδά, Ισραήλ, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Τσεχία, καθώς και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα είναι μαζί μας για να σας καθοδηγήσουν για το τι, πού και πώς θα σπουδάσετε και να λύσουν τυχόν απορίες σας σε θέματα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.
Την έκθεση που πραγματοποιείται με σκοπό να βοηθηθούν οι μαθητές καθώς και οι φοιτητές όσον αφορά στα πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, θα στελεχώνουν έμπειρα άτοιμα ικανά να αναπτύξουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση.
Για εκθέτες:
Σε ένα περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική και αποτελεσματική οργάνωση, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους μελλοντικούς φοιτητές αλλά και τους γονείς τους, να συμβουλεύσουν και να προτείνουν λύσεις για κλάδους σπουδών ή άλλες υποβοηθητικές υπηρεσίες και προϊόντα, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο –που δωρεάν παρέχει η διοργανώτρια εταιρεία– για να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις ή συζητήσεις με ομάδες ενδιαφερόμενων επισκεπτών.
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22315477.
Χορηγός Επικοινωνίας της έκθεσης είναι το περιοδικό Check In Cyprus.
Σχετικά

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του