Top Stories , Arts & Culture

Οι "Πολύχρωμες Συναντήσεις" πάνε Λεμεσό

Κάθε Δεύτερη Πέμπτη του μήνα.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2015

Οι πολύχρωμες συναντήσεις είναι μια όμορφη πρωτοβουλία που διοργανώνεται από την accept ΛΟΑΤ Κύπρου από το 2010. Κατ' αρχάς δίνεται η ευκαιρία σε άγνωστα μεταξύ τους ΛΟΑΤ πρόσωπα ή φίλους αυτών να μαζευτούν σε συγκεκριμένο χρόνο και χώρο όπου μπορούν να συζητήσουν μεταξύ τους από το πιο απλό θέμα όπως για παράδειγμα το coming out ή άλλα πιο σύνθετα θέματα που απασχολούν τα πρόσωπα που βρίσκονται στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιος επιλέγει να πάει στις πολύχρωμες συναντήσεις.

Υπάρχει ένας ή δύο συντονιστές όπου φροντίζουν ώστε η συζήτηση να κυμαίνεται στα σωστά πλαίσια και όλοι όσοι παρευρίσκονται να νιώθουν άνετα και ασφαλή. Δεν χρειάζεται να κάνεις προκράτηση, δεν χρειάζεται να δώσεις το πραγματικό σου όνομα αν δεν θέλεις, όπως επίσης δεν χρειάζεται να είσαι μέλος της accept αν εσύ δεν το επιλέξεις. Οι πολύχρωμες συναντήσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να κάνεις νέους φίλους και να δεις πώς αντιμετωπίζουν άλλα ΛΟΑΤ πρόσωπα παρόμοια θέματα που ενδεχομένως να απασχολούν κι εσένα.

 

Αν νιώθεις ότι εσύ είσαι καλά και ότι έχεις λύσει όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σεξουαλικό σου προσανατολισμό μπορείς ερχόμενος στις πολύχρωμες συναντήσεις να βοηθήσεις άλλα πρόσωπα με τις γνώσεις σου και την δική σου εμπειρία. Μετά την κανονική διάρκεια οι πολύχρωμες συναντήσεις συνεχίζονται για όποιους θέλουν σε ακόμη πιο χαλαρό κλίμα σε κάποιο από τα γειτονικά café. Μια δοκιμή θα σε πείσει.


Στο “KEY – Innovation in Culture, Education and Youth”, Πατριάρχη Γρηγορίου 29, 3083, Λεμεσός.

Θα συντονίζει ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close