Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μείνε Λευκωσία και στο "The Sandstone"

Chic διαμονή στο κέντρο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου 2015

Κτίσμα του 1935

Μια όμορφη ανακάλυψη διαμονής κρύβει η πασίγνωστη οδός Λήδρας στη Λευκωσία, μέσα σ’ ένα από τα επιβλητικά κτίριά της. Αν συνήθιζες να την περπατάς, απλά κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά τα διάφορα μαγαζάκια της, τώρα σε θέλω να κοιτάς ψηλά για να το ανακαλύψεις! Ποιο; Τον ξενώνα Sandstone που στεγάζεται σε ένα υπέροχο κτίσμα του ’35.

2 ξεχωριστά δωμάτια

Το Sandstone διαθέτει δύο πανέμορφα δωμάτια. Το ‘Balcony view’ με θέα προς την Ονασαγόρου και το ‘Book room’ που όντως διαθέτει τη δική του βιβλιοθήκη και βλέπει προς τη στοά Κλόκκαρη με τα καφενεδάκια. Και τα δύο έχουν εξοπλιστεί με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, για να κάνουν τη διαμονή σου βολική και αξέχαστη. Ο interior designer Max Marulli de Barletta φρόντισε ιδιαίτερα γι’ αυτό. Επιμελήθηκε τη διακόσμηση των χώρων η οποία είναι ομολογουμένως φανταστική! Τα δωμάτια είναι ατμοσφαιρικά και φωτεινά, χωρίς φλύαρες προσθήκες, ενώ, τα απαλά χρώματα δένουν απόλυτα με την κομψή φιλοσοφία της ιστορικής οικίας.

Προσιτή πολυτέλεια

Η φιλοξενία στο Sandstone είναι μοναδική. Είναι ένα σπίτι που αγαπά να καλωσορίζει τον κόσμο που θέλει να γνωρίσει τη Λευκωσία και την όμορφη νυχτερινή ζωή της. Κι επειδή βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, όλα είναι γύρω σου! Τα καλύτερα εστιατόρια, αξιοθέατα, καταστήματα και υπηρεσίες. Η χρέωση είναι 70 ευρώ τη νύχτα και στην τιμή προσφέρεται ένα πλουσιότατο πρόγευμα-μπουφέ, διανθισμένο με κυπριακές γεύσεις.

Ζωγράφισε την πόλη!

Ωραία ιδέα είναι και τα μαθήματα ζωγραφικής που προσφέρουν οι οικοδεσπότες του Sandstone, Max και Dyoni, οι οποίοι είναι λάτρεις της τέχνης! Σου δίνουν τη δυνατότητα να μάθεις Τέχνη και αν το επιθυμείς, να πας βόλτα μαζί τους στα γραφικά δρομάκια της πόλης και να τα αποτυπώσεις πάνω σε χαρτί.

 

(99774783 / www.sandstonecyprus.comwww.facebook.com/thesandstone) Στοά Κλόκκαρη 3, Ονασαγόρου, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close