Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2015
Μια έκθεση που ενδιαφέρει κάθε γονιό, έγκυο και νονό. 50 και πλέον εταιρείες έτοιμες να σας υποδεχτούν παρουσιάζοντάς σας τα προϊόντα, υπηρεσίες και δραστηριότητες για παιδιά από τη γέννησή τους μέχρι και την προσχολική τους ηλικία αλλά και ότι θα χρειαστούν οι γονείς και οι νονοί για μια ολοκληρωμένη και όμορφη διοργάνωση βάπτισης και πάρτη γενέθλιων.
Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους. Μπορείτε να τα αφήσετε στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο για να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν μαζί μας. Να διασκεδάσουν με clown και mascots. Να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια αλλά και να κάνουν δραστηριότητες όπως γιόγκα, babymassage, μαγειρική και πρότυπα μαθήματα μουσικής, κίνησης με τους γονείς τους.
Nα φωτογραφηθούν μαζί με την κολοκυθένια άμαξα και τη Σταχτοπούτα, τέλος να αφήσουν το αποτύπωμα και την ευχή τους στο κάστρο μας.
Οι γονείς φέτος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικρές διαλέξεις με ενδιαφέροντα θέματα όπως την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την ψυχολογία, την πειθαρχία, την υγεία, τη διατροφή και την υγιεινή του μωρού άλλα και άλλα πολλά.
Λάβετε τώρα μέρος στους διαγωνισμούς μας για το LUCKYBABY όπου 1τυχερό μωράκι θα κερδίσει το πακέτο της βάπτισής του, το LUCKYMUMMYTOBE όπου μια τυχερή έγκυος θα κερδίσει τη βαλίτσα τοκετού και το LUCKYTODDLER όπου θα κερδίσει τη διοργάνωση του πάρτι γενεθλίων του. Αλλά και με πλούσιαδώρα που θα κληρωθούν με τα εισιτήρια εισόδου για έγκυες, νονούς και παιδιά.
-
The Landmark Nicosia
28 Μαρτίου - 29 Μαρτίου 2015
Σχετικά
Καλωσορίσατε στο Cap Bohème, το πρώτο Signature Dinner Show στο Club του Cap St Georges Hotel & Resort
Ξεκινήστε τη βραδιά με σαμπάνια, καθώς το Club ζωντανεύει
Χριστούγεννα στην Ορμήδεια 2025: Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό
Αυτή την Κυριακή, το χωριό γεμίζει με φως, μουσική και γιορτινή διάθεση!
1ο Paralimni Christmas Shopping Festival: Όλα όσα θα συμβούν το Σάββατο στο Παραλίμνι
Ολόκληρη η αγορά του Παραλιμνίου μετατρέπεται σε ένα μεγάλο Christmas Open Mall και μας καλεί να το ανακαλύψουμε κάνοντας τις αγορές μας και στηρίζοντας την τοπική αγορά
Δωρεάν κρασί κ.ά. στην «Πλατεία Χριστουγέννων» στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς
Η πλατεία μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό γεμάτο χαρά, δράσεις και γιορτινή διάθεση!
Ο Κάθηκας, για ένα διήμερο, θα κερνά (τοπικό) κρασί στην πλατεία
Χριστουγεννιάτικη Κρασοκαζάνυξη στην Κάθηκα, με τη σύμπραξη τριών οινοποιείων
"Το Σπίτι των Ξωτικών" θα στηθεί στο Πραστείο Κελλακίου
Ανακοινώθηκε ολόκληρο το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού
Eudaimonia Festive Edition στο Οινοποιείο Τσιάκκα
Η πιο κομψή, ζεστή και γιορτινή συνάντηση του Δεκεμβρίου – μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Christmas Fest στον Άγιο Δομέτιο με μουσικές, τραγούδια και φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Μία μέρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους
H Τερσεφάνου ετοιμάζεται να φωταγωγήσει τις γειτονιές της με συναυλία και κεράσματα
Ο Κύπριος Τραγουδιστής Χρίστος Τελεβάντος, πρόκειται να πλαισιώσει την εκδήλωση
Όλα όσα θα γίνουν στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Στροβόλου στο Πάρκο Ακρόπολης
Ένα διήμερο γεμάτο με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Η «Σταχτοπούτα» του Προκόφιεφ ζωντανεύει στη σκηνή από το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας
Με περισσότερους από 65 ταλαντούχους νέους χορευτές, εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά
Μάθαμε πού θα στηθεί «Το Χωριό των Αγγέλων»
Η πλατεία Κιτίου μεταμορφώνεται σε ένα γιορτινό σκηνικό, γεμάτο φως, χρώματα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.