Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

5 έξυπνα και πρωτότυπα tips για να οργανώσεις το τέλειο πάρτι

Χρήσιμος οδηγός για το καλύτερο πάρτι της ζωής σου

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2018

Δεξίωση σε ένα ξενοδοχείο, πάρτι σε μια επιβλητική αίθουσα ή διασκέδαση σε ένα ατμοσφαιρικό κτήμα; Σκέψου το θέμα, το ύφος και το κόστος που θέλεις να διαθέσεις για το δικό σου πάρτι και ετοιμάσου να περάσεις εσύ και οι καλεσμένοι σου αξέχαστες στιγμές μέχρι το πρωί! Από τον Τίτο Σαββίδη

Πώς όμως μπορείς να οργανώσεις ένα αξέχαστο πάρτι;

Παρακάτω σου δίνουμε 5 tips, έξυπνα και πρωτότυπα, για να μην περπατάς στα τυφλά!

- Κάνε το πάρτι σου πραγματικά ξεχωριστό, στέλνοντας από πριν στους καλεσμένους σου το μενού. Θα τους ανοίξεις την όρεξη εκ των προτέρων! Πρόσφερέ τους όσες περισσότερες επιλογές μπορείς -δύο επιλογές για κάθε πιάτο είναι ένας καλός κανόνας.

- Ομόρφυνε το σκηνικό σου, στολίζοντάς το με δικές σου χειροποίητες δημιουργίες. Ένας απλός και εύκολος τρόπος για να το πετύχεις είναι να μετατρέψεις τα παλιά σου άδεια μπουκάλια αρώματος σε βάζα, στα οποία θα βάλεις ευωδιαστά αγριολούλουδα.

- Δώσε στους καλεσμένους μικρά σουβενίρ, τα οποία μπορεί να είναι ένα κουτάκι με τρούφες, μέχρι μικροσκοπικά αρωματικά κεριά. Εναλλακτικά, αν είσαι πρόθυμος να επενδύσεις λίγο περισσότερο χρόνο, γέμισε γυάλινα βαζάκια με πολύχρωμες πέτρες -το τέλειο δώρο για τους καλεσμένους σου.

- Ένα μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου, μέσω email ή στο Facebook για να τους υπενθυμίσεις την πρόσκλησή σου είναι αναγκαίο. Στην πρόσκληση μην παραλείψεις να αναφέρεις περιοχή, οδό, αριθμό, τηλέφωνο και άλλες λεπτομέρειες (π.χ. εάν θα είναι θεματικό πάρτι).

- Μην παραλείψεις να "κλείσεις" έγκαιρα το χώρο σου, γιατί η διαθεσιμότητα δεν θεωρείται πάντα σύμμαχος. Μπορείς να επιλέξεις από πάρτι finger food, light μπουφέ (50 καθισμένοι-50 όρθιοι) μέχρι και menu μπουφέ (με σέρβις).

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close