Arts & Culture , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα μπαρ... γεμάτο ιδέες!

Επισκεφθήκαμε το "Idea barArchitecture and Design Studio" στο Λιοπέτρι

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2015

Το λιγότερο πρωτοποριακό θεωρείται για τα κυπριακά δεδομένα, η δημιουργία του Idea bar. Το project των Μαρία Αναστασίου (Αρχιτέκτονας Μηχανικός - Αρχιτέκτονας Εσωτερικού Χώρου) και Γιώργο Παπέττα (Business Management) πήρε σάρκα και οστά μόλις πριν λίγους μήνες με σκοπό  "να προωθήσουμε το Κυπριακό Design, μέσω ενός μικρού Concept Store που δημιουργήσαμε σε αυτό" δηλώνουν οι 2 δημιουργοί του στο Check In Cyprus
 
 
Εδώ, προτεραιότητα έχει πάνω απ' όλα η αισθητική, η προώθηση του κυπριακού ταλέντου και η συνεργασία"Τα προιόντα που παρουσιάζουμε είναι αποτέλεσμα μιας βαθιάς εξευρεύνησης στον κόσμο του Κυπριακού Design, με το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής μας να στρέφεται προς νεαρούς Κύπριους Σχεδιαστές. Με βάση την φιλοσοφία της δημιουργίας του χώρου, προσφέρουμε την υπηρεσία RENT - A - CHAIR, όπου παρέχουμε χώρο εργασίας σε ελεύθερους επαγγελματίες (τα γνωστά co-working spaces, που συναντούμε στην Ευρώπη)".
 
 
Πως μπορείς να γίνεις μέλος της πιο δημιουργικής "οικιγένειας" στην Κύπρο; "Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ενταχθεί στο IDEABAR μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και ακολούθως, μέσω ενός ερωτηματολογίου και μιας μικρής συνάντησης μαζί μας, προχωρούμε αναλόγως. 
 
 
Για το μέλλον, το IDEABAR έχει διάφορες ιδέες και πλάνα, ενώ έχει ως όραμα, να σερβίρει ιδέες! "Συγκεντρωνόμαστε όμως στο κοντινό μέλλον στο οποίο προγραμματίζουμε μια σειρά από Workshops, όπως ''Προώθηση της Μικρής σας Επιχείρησης Μέσω των Κοινωνικών Δικτύων'', και events βασισμένα σε θεματολογίες που πηγάζουν από την Κυπριακή κουλτούρα και Design. Αποστολή του IDEABAR είναι ''Explore - Dream - Experiment - Discover''. Μέσω μιας συνεχούς εξερεύνησης,οραματισμού και πειραματισμού ανακαλύπτουμε νέες Ιδέες".
 
Χρίστου Σαμαρά 7, Λιοπέτρι, http://about.me/ideabarstudio
 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close