Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2015
Η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου, διεξάγει ένα ακόμη σεμινάριο, την Κυριακή 24 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία.
Μέλος του προγράμματος "ThinkingIntoResults", το σεμινάριο "Το περιβάλλον μας δεν είναι παρά μόνο το καθρέφτισμά μας" πραγματεύεται τον προγραμματισμό και την αντίληψη που έχουμε στα πιο απόμακρα μέρη του μυαλού μας για το ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε αλλά και τι αξίζουμε.
Αυτό που με άλλα λόγια λέγεται αυτό-εικόνα, η οποία μπορεί να είναι μία διεργασία που γίνεται στα πιο απόμακρα μέρη του μυαλού μας καθρεφτίζεται όμως στο περιβάλλον μας με τα αποτελέσματα και τις εμπειρίες που έλκουμε από την πραγματικότητά μας.
Είναι ο απόλυτα φυσικός τρόπος που περπατάμε, μιλάμε, ντυνόμαστε ή χαιρετάμε τους άλλους, αυτός που καθορίζει την εξωτερική μας εικόνα. Αυτό που νιώθουμε μέσα μας, αυτό που δείχνουμε στους άλλους, και, εν τέλει, η εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για τον εαυτό μας.
Αυτή η εικόνα είναι λογικό να επηρεάζει σημαντικά τον εσωτερικό μας κόσμο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να απογοητευόμαστε και να χάνουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
Σε αυτό το σεμινάριο η Μαρία Μενοίκου θα μας δείξει πώς να βελτιώσουμε την αυτό-εικόνα μας, εσωτερική και εξωτερική και να πετύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε στη ζωή μας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα συμμετέχει και ο διεθνώς ειδικός σε θέματα επιτυχίας, BobProctor, μέσω ηχογραφημένου μηνύματος.
Αυτή είναι λοιπόν η ευκαιρία για μια νέα αρχή με τον εαυτό μας!
Μαρία Μενοίκου
Η Μαρία Μενοίκου είναι στενός συνεργάτης του Ινστιτούτου ProctorGallagher. Είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, η οποία βοηθά άτομα, ομάδες και οργανισμούς να πετύχουν την επιτυχία και τα αποτελέσματα που ονειρεύονται.Η Μαρία εμπνέει θετικά συναισθήματα, ενθουσιασμό για τη ζωή και αγάπη. Από το Φεβρουάριο του 2011 έχει αφιερώσει την ενέργεια και το χρόνο της στο να μελετήσει τους νόμους της επιτυχίας. Αυτότοταξίδιτηνέφερεκοντάσεκορυφαίουςδασκάλους, όπουκαιέχειμαθητεύσει, όπωςBob Proctor, Mary Morrissey, Bernard Hiller, Jack Canfield, Michael Beckwith, Peggy Mccoll, Kevin Trudeau, Eric Unwin και Tony Robbins. Σήμερα, η Μαρία Μενοίκου είναι μία επιτυχημένη και αφοσιωμένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Το όραμά της είναι να ενθαρρύνει και να καθοδηγήσει περισσότερους ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρά τους, να ζήσουν μία ειρηνική, χαρούμενη και ελεύθερη ζωή.
-
Cleopatra Hotel
24 Μαΐου 2015
Σχετικά

«Η μουσική συναντά τη γλυπτική», την Τρίτη στον παραλιακό του Πρωταρά
Συνεχίζεται την Τρίτη 19 Αυγούστου ο κύκλος εκδηλώσεων «Η μουσική συναντά τη γλυπτική»

«Τα καλοκαίρια μας μικρά κι ατέλειωτοι χειμώνες»: μουσικοχορευτική παράσταση, με καλό σκοπό
Φιλανθρωπική εκδήλωση, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την υποστήριξη μαθητών και φοιτητών από τις πυρόπληκτες κοινότητες της Ορεινής Λεμεσού.

3 πράγματα για να κάνεις σήμερα Δευτέρα στο χωριό
Τα χωριά που συνεχίζουν και σήμερα τις εκδηλώσεις τους

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά

Το πιο ανεβαστικό πάρτι, επιστρέφει "Μες τες Στράτες" του Καλοπαναγιώτη
Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο πάρτι μες στη στράτα με λαϊκή μουσική

7 χωριά για να παίξεις τόμπολα το σαββατοκύριακο
Αν λοιπόν έχεις την τύχη με το μέρος σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πού θα έχει bingo night

4 + 4 γιορτές και φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσεις το τριήμερο του 15αύγουστου
Κράτα σημειώσεις και φτιάξε πρόγραμμα

70 όμορφα πράγματα για να κάνεις το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου στην Κύπρο
Πλούσιο πρόγραμμα με φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, φαγητό, ποτό και διασκέδαση

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό εργαστήρι στο χωριό για τους μικρούς μας φίλους
Στον ολοπράσινο παιχνιδότοπο στο κέντρο του χωριού, τα παιδιά μας θα περάσουν υπέροχα!

Μια λαμπερή γιορτή με αφιερώματα στις θρυλικές Cher και Celine Dion
Γεμάτη μουσική, χορό και γιορτινή διάθεση

Δεκαπενταύγουστος στην πισίνα με δροσιά, γεύσεις και καλή παρέα!
Ξεφύγετε από τον καύσωνα με δροσερές βουτιές

Η Σαλαμιού διοργανώνει χοροεσπερίδα με μουσική, πλούσιο μπουφέ και ρέσι
Κάτω από τον μαγευτικό έναστρο ουρανό