Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2015
Η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου, διεξάγει ένα ακόμη σεμινάριο, την Κυριακή 24 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία.
Μέλος του προγράμματος "ThinkingIntoResults", το σεμινάριο "Το περιβάλλον μας δεν είναι παρά μόνο το καθρέφτισμά μας" πραγματεύεται τον προγραμματισμό και την αντίληψη που έχουμε στα πιο απόμακρα μέρη του μυαλού μας για το ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε αλλά και τι αξίζουμε.
Αυτό που με άλλα λόγια λέγεται αυτό-εικόνα, η οποία μπορεί να είναι μία διεργασία που γίνεται στα πιο απόμακρα μέρη του μυαλού μας καθρεφτίζεται όμως στο περιβάλλον μας με τα αποτελέσματα και τις εμπειρίες που έλκουμε από την πραγματικότητά μας.
Είναι ο απόλυτα φυσικός τρόπος που περπατάμε, μιλάμε, ντυνόμαστε ή χαιρετάμε τους άλλους, αυτός που καθορίζει την εξωτερική μας εικόνα. Αυτό που νιώθουμε μέσα μας, αυτό που δείχνουμε στους άλλους, και, εν τέλει, η εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για τον εαυτό μας.
Αυτή η εικόνα είναι λογικό να επηρεάζει σημαντικά τον εσωτερικό μας κόσμο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να απογοητευόμαστε και να χάνουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
Σε αυτό το σεμινάριο η Μαρία Μενοίκου θα μας δείξει πώς να βελτιώσουμε την αυτό-εικόνα μας, εσωτερική και εξωτερική και να πετύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε στη ζωή μας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα συμμετέχει και ο διεθνώς ειδικός σε θέματα επιτυχίας, BobProctor, μέσω ηχογραφημένου μηνύματος.
Αυτή είναι λοιπόν η ευκαιρία για μια νέα αρχή με τον εαυτό μας!
Μαρία Μενοίκου
Η Μαρία Μενοίκου είναι στενός συνεργάτης του Ινστιτούτου ProctorGallagher. Είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, η οποία βοηθά άτομα, ομάδες και οργανισμούς να πετύχουν την επιτυχία και τα αποτελέσματα που ονειρεύονται.Η Μαρία εμπνέει θετικά συναισθήματα, ενθουσιασμό για τη ζωή και αγάπη. Από το Φεβρουάριο του 2011 έχει αφιερώσει την ενέργεια και το χρόνο της στο να μελετήσει τους νόμους της επιτυχίας. Αυτότοταξίδιτηνέφερεκοντάσεκορυφαίουςδασκάλους, όπουκαιέχειμαθητεύσει, όπωςBob Proctor, Mary Morrissey, Bernard Hiller, Jack Canfield, Michael Beckwith, Peggy Mccoll, Kevin Trudeau, Eric Unwin και Tony Robbins. Σήμερα, η Μαρία Μενοίκου είναι μία επιτυχημένη και αφοσιωμένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Το όραμά της είναι να ενθαρρύνει και να καθοδηγήσει περισσότερους ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρά τους, να ζήσουν μία ειρηνική, χαρούμενη και ελεύθερη ζωή.
-
Cleopatra Hotel
24 Μαΐου 2015
Σχετικά

Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στην Κύπρο έρχεται τον Απρίλιο
Ένα διήμερο, στο Κτήμα Κουσιουμής, με όλους τους επαγγελματίες


«Αλαντίν»: Η παιδική παράσταση που έρχεται να μας μαγέψει με ένα φαντασμαγορικό θέαμα
Υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, χορός και τραγούδι

Γιορτάζουμε το διήμερο του Πάσχα στο Κελλάκι με πλούσιο πρόγραμμα
Μουσική, χορός και παιχνίδια

Συζήτηση με την Ελληνίδα ποιήτρια και στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου στο Παν. Κύπρου
Η συζήτηση έχει ως τίτλο «Εγώ μιλάω για δύναμη: Η Λίνα Νικολακοπούλου αφηγείται…»

Φτιάχνουμε χαλούμι, αναρή, ελιόπιτα και χαλουμόπιτα σε μία υπέροχη φάρμα
Το ιδανικό περιβάλλον για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα ζώα

Έρχεται η πρώτη πασχαλινή αγορά με φαγητό, παιχνίδια, ήθη και έθιμα
Φυσικά η μουσική και ο χορός δεν μπορούν να λείπουν

Δωρεάν ρέσι και πασχαλινές εκδηλώσεις την Κυριακή του Πάσχα στην Λετύμπου
Πάμε στην πλατεία του χωριού με τους μικρούς μας φίλους


Πάσχα στις Κάτω Πλάτρες με διαγωνισμούς, παιχνίδια και μουσική
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Τα 10 καλύτερα πράγματα για να κάνεις τον Απρίλιο στην Κύπρο
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης φέρνει μαζί τους ενδοαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους

Ακυρώθηκε η μοναδική αστρονομική εμπειρία στο Αστροπάρκο Αμιάντου
Λόγω καιρικών συνθηκών