24 May 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

Πώς θα βελτιώσουμε την αυτοεικόνα μας; [σεμινάριο]

Ένα σεμινάριο που θα απαντήσει σε ερωτήματα όπως "ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε αλλά και τι αξίζουμε"

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2015

Η σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Μαρία Μενοίκου, διεξάγει ένα ακόμη σεμινάριο, την Κυριακή 24 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία.

Μέλος του προγράμματος "ThinkingIntoResults", το σεμινάριο "Το περιβάλλον μας δεν είναι παρά μόνο το καθρέφτισμά μας" πραγματεύεται τον προγραμματισμό και την αντίληψη που έχουμε στα πιο απόμακρα μέρη του μυαλού μας για το ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε αλλά και τι αξίζουμε.

Αυτό που με άλλα λόγια λέγεται αυτό-εικόνα, η οποία μπορεί να είναι μία διεργασία που γίνεται στα πιο απόμακρα μέρη του μυαλού μας καθρεφτίζεται όμως στο περιβάλλον μας με τα αποτελέσματα και τις εμπειρίες που έλκουμε από την πραγματικότητά μας.

Είναι ο απόλυτα φυσικός τρόπος που περπατάμε, μιλάμε, ντυνόμαστε ή χαιρετάμε τους άλλους, αυτός που καθορίζει την εξωτερική μας εικόνα. Αυτό που νιώθουμε μέσα μας, αυτό που δείχνουμε στους άλλους, και, εν τέλει, η εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για τον εαυτό μας.

Αυτή η εικόνα είναι λογικό να επηρεάζει σημαντικά τον εσωτερικό μας κόσμο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να απογοητευόμαστε και να χάνουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Σε αυτό το σεμινάριο η Μαρία Μενοίκου θα μας δείξει πώς να βελτιώσουμε την αυτό-εικόνα μας, εσωτερική και εξωτερική και να πετύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε στη ζωή μας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα συμμετέχει και ο διεθνώς ειδικός σε θέματα επιτυχίας, BobProctor, μέσω ηχογραφημένου μηνύματος.

Αυτή είναι λοιπόν η ευκαιρία για μια νέα αρχή με τον εαυτό μας!

 

Μαρία Μενοίκου
Η Μαρία Μενοίκου είναι στενός συνεργάτης του Ινστιτούτου ProctorGallagher. Είναι Πιστοποιημένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, η οποία βοηθά άτομα, ομάδες και οργανισμούς να πετύχουν την επιτυχία και τα αποτελέσματα που ονειρεύονται.Η Μαρία εμπνέει θετικά συναισθήματα, ενθουσιασμό για τη ζωή και αγάπη. Από το Φεβρουάριο του 2011 έχει αφιερώσει την ενέργεια και το χρόνο της στο να μελετήσει τους νόμους της επιτυχίας. Αυτότοταξίδιτηνέφερεκοντάσεκορυφαίουςδασκάλους, όπουκαιέχειμαθητεύσει, όπωςBob Proctor, Mary Morrissey, Bernard Hiller, Jack Canfield, Michael Beckwith, Peggy Mccoll, Kevin Trudeau, Eric Unwin και Tony Robbins. Σήμερα, η Μαρία Μενοίκου είναι μία επιτυχημένη  και αφοσιωμένη Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Το όραμά της είναι να ενθαρρύνει και να καθοδηγήσει περισσότερους ανθρώπους να κατακτήσουν τα όνειρά τους, να ζήσουν μία ειρηνική, χαρούμενη και ελεύθερη ζωή.

 

Ώρα: 18.30-21.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 70007888 και στο info@menicoumaria.com.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close