7 June 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

Σεμινάριο με... Αίσθηση Γυναίκας

Ένα τρίωρο σεμινάριο συνδιοργανώνουν οι Μαρία Μενοίκου, Αίγλη Δημητρίου και Αννίτα Χαννατζιά, την Κυριακή 7 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2015

Tο σεμινάριο "Αίσθηση γυναίκας - Εικόνα, Χρώμα, Ενέργεια" αποσκοπεί στο να δώσει ώθηση στη θηλυκότητα και να ενδυναμώσει την αυτό-εικόνα σας.

Η Μαρία Μενοίκου, πιστοποιημένη σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, θα δείξει στις γυναίκες πώς να ενδυναμώσουν την αυτό-εικόνα τους, ώστε να μπορέσουν να κτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και, πάνω σε αυτή τη βάση, να καταφέρουν να εξωτερικεύσουν την ομορφιά τους με τη δύναμη του μυαλού τους, αλλά και να πάρουν τα ηνία της ζωής τους. 

Παράλληλα, η Αίγλη Δημητρίου, αισθητικός, make up artist και αρωματοθεραπεύτρια, θα μας δώσει συμβουλές για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιούμε φυσικά προϊόντα από τον κήπο μας για να ανακτήσουμε την υγεία και τη χαμένη μας λάμψη. Η ίδια διακατέχεται από μεγάλο πάθος για τη δημιουργία φυσικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος κατευθείαν από τη φύση, συνεπώς οι συμβουλές της θα τραβήξουν το γυναικείο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά στην εξωτερική μας εικόνα, η Αννίτα Χαννατζιά, Σχεδιάστρια Μόδας, Image Consultant και NLP Practitioner, είναι πανέτοιμη να μας δείξει πώς με μικρά και απλά μυστικά θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τη θηλυκότητά μας. "Υπάρχουν 'ναι' και 'όχι’ στο ντύσιμό μας" ή "μπορούμε να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία και να νιώθουμε υπέροχα με τον εαυτό μας;", είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει, βοηθώντας τις γυναίκες να κτίσουν μία καλύτερη εξωτερική εικόνα.

 

Όλες οι γυναίκες αξίζουν το καλύτερο, γι’ αυτό και το σεμινάριο αυτό είναι το κλειδί για να χρωματίσουν την εικόνα τους με θετική ενέργεια!

Ώρα: 18.00-21.00. Για δηλώσεις συμμετοχής, τηλέφωνο: 7000 7888 και info@menicoumaria.com. Έγκαιρη εγγραφή (προπληρωμή): €25, δύο άτομα μαζί: €45. Εγγραφή και πληρωμή στην είσοδο: €35, δύο άτομα μαζί €60. Για περισσότερες πληροφορίες: www.menicoumaria.com.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close