Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το πιο ενδιαφέρον hotel opening... στην Πάφο

Το Olympic Lagoon, το νέο στολίδι της Πάφου, που ήρθε να αντικαταστήσει το Amathus Beach hotel, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους ενοίκους του την 31η Μαΐου

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2015

Το Amathus Beach hotel στην Πάφο πωλήθηκε, ανακαινίστηκε και μετονομάστηκε σε Olympic Lagoon! To αδερφάκι του υπέροχου ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας είναι κιόλας έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του προσφέροντάς τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μπροστά από μία γραφική παραλία, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία, και η ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει αποτελεί λέξη-κλειδί στη φιλοσοφία του, εξασφαλίζοντας σε κάθε επισκέπτη του νέους συνδυασμούς αναψυχής και χαλάρωσης, ανάλογα με τα γούστα του!

Σαν μπεις λοιπόν στο πολυτελές θέρετρο Olympic Lagoon Resort Pafos... ένας μαγικός, υπέροχος κόσμος χαλάρωσης και διασκέδασης ανοίγεται μπροστά σου. Σημείωσε υπηρεσίες και παροχές: ντόπιες και διεθνείς γευστικές απολαύσεις, μοναδικές δραστηριότητες για ψυχαγωγία, θεματικές πισίνες για όλες τις ηλικίες... και δεν μένει εδώ... Αλλά παρέχει στους παραθεριστές μια μοναδική και διαφοροποιημένη προσέγγιση διακοπών 5 αστέρων, φέρνοντας το βραβευμένο Premium All-Inclusive Olympic Lagoon resort concept ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά στην πολυτέλεια, με τα προσαρμοσμένα και θεματικά δωμάτια, τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για οικογένειες, ζευγάρια ακόμα και για ενήλικες αποκλειστικά.

Διαμονή με τα όλα της!
Με ευρύχωρα δωμάτια για οικογένειες και ζευγάρια και Premium all-inclusive γαστρονομία με επιλογή από 1 κύριο εστιατόριο, 4 θεματικά εστιατόρια με μενού à la carte και 3 μπαρ, 5 θεματικές εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική πισίνα, το Serenity spa & health club και πλήρη σειρά εγκαταστάσεων αναψυχής, με φανταστικά θεάματα, σίγουρα εδώ θα ζήσεις μια μοναδική απόδραση!

Με εξαιρετικές υπηρεσίες
Στο "Royal Olympic" θα απολαύσεις μία ποιοτική ολοήμερη εμπειρία εστίασης, ενώ το εστιατόριο εξωτερικού χώρου "Captain’s Deck" που αναμένεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό, θα προσφέρεται για δείπνο. Το ιαπωνικό εστιατόριο εξωτερικού χώρου ‘Kiku’ θα ενθουσιάσει, επίσης, τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας. Μία επίσκεψη στο Cinnamon bar θα αποτελεί επίσης μια ξεχωριστή πρόταση για χαλαρές στιγμές, μέρα και νύχτα. Το ξενοδοχείο, ωστόσο θα είναι και μια εξαιρετική πρόταση για γαμήλια δεξίωση! Στο μαγευτικό, προσαρμοζόμενο εξωτερικό χώρο πλάι στην αποβάθρα, σχεδιασμένο ως προέκταση των τροπικών κήπων του προς τη θάλασσα, ο οποίος είναι πραγματικά υπέροχος, θα ζήσεις το όνειρο!

Δωμάτιο στα μέτρα σου
Deluxe δωμάτια με θέα τον ενδοχώρο, την πισίνα ή τη θάλασσα. Superior δωμάτια με μια ιδιαίτερα κομψή διακόσμηση και Family Junior σουίτες που θαφιλοξενούν μέχρι και 5 άτομα. Τα Fisherman’s Village Deluxe Superior δωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο ή τον πρώτο όροφο μιας πτέρυγας αποκλειστικά για ενήλικες και βεβαίως, υπάρχει και η Honeymoon σουίτα με όλες τις ανέσεις.

Πληροφορίες/κρατήσεις:
Tηλ.: 26883300
website: www.kanikahotels.com/
e-mail: olympicres@kanikahotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close