Things to Do , Εκδηλώσεις

TRI Nicosia [Nicosia we challenge you to tri]

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα θέλατε ή ότι θα μπορούσατε να κάνετε ένα Τρίαθλο; Την Κυριακή 14 Ιουνίου μπορείτε να το κάνετε!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2015

Μάλιστα, την Κυριακή 14 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε αυτή την προσωπική πρόκληση σε ένα ασφαλές περιβάλλον, βοηθώντας ταυτόχρονα στην εκπλήρωση μιας ευχής ενός παιδιού το οποίο παλεύει με τον καρκίνο.

Ο Δήμος Λευκωσίας, ο Τριαθλητικός Όμιλος Νηρέας και ο Σύνδεσμος "Ένα Όνειρο Μια Ευχή" σας προκαλούν να δοκιμάσετε ένα νέο άθλημα και να βοηθήσετε το Σύνδεσμο στην υποστήριξη των μικρών παιδιών και των οικογενειών τους οι οποίοι πολεμούν τον καρκίνο και τις συναφείς παθήσεις.

Η εκκίνηση για το TRI Nicosia θα γίνει στην Ολυμπιακή πισίνα στη Λευκωσία (δίπλα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο) στις 08.00 το πρωί της Κυριακής 14 Ιουνίου.

Πάρε αυτή την πρόκληση και κολύμπησε 100 μέτρα στην πισίνα, ποδηλάτησε 4 χιλιόμετρα κατά μήκος της οδού Ναυαρίνου και στη συνέχεια τρέξε ή περπάτησε 2 χιλιόμετρα κατά μήκος του γραμμικού πάρκου (δίπλα στο παλαιό Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας).

Η συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική και το όριο ηλικίας για συμμετοχή είναι από 12 ετών και άνω. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά και αναμνηστικά βραχιόλια από σιλικόνη.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη ο οποίος δήλωσε: "Πραγματικά ελπίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα αναλάβουν αυτή την πρόκληση, όχι μόνο γιατί βοηθά έναν πολύ καλό σκοπό, αλλά και γιατί ο αθλητικσμός είναι σημαντικός για τη διατήρηση της σωματικής υγείας και ψυχικής ευεξίας. Το TRINicosia  είναι το πρώτο βήμα για τη συμπερίληψη της τακτικής άσκησης στη ζωή τους".

Η σωματική δραστηριότητα παίζει μεγάλο ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου και για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο όταν ζουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και αντιμετωπίζονται ισότιμα ​​από την κοινωνία έχουν περισσότερες πιθανότητες να θεραπευτούν.

O κ. Γιώργος Πενηνταέξ, Πρόεδρος του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, εξηγεί πώς η φιλανθρωπία βοηθά τις οικογένειες που επλήγησαν από τον καρκίνο, "Όπως είναι φυσικό, προτεραιότητα των γονέων είναι η θεραπεία των παιδιών τους. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, λόγω του κόστους της θεραπείας στο εξωτερικό και στην απώλεια των θέσεων εργασίας, οι οικογένειες δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις επιθυμίες που εκφράζονται από τα παιδιά τους. Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»,  έχει ιδρυθεί για να καλύψει αυτό το κενό: να βοηθήσει τους γονείς να παρέχουν κίνητρα ζωής για τα παιδιά τους".

Για να εγγραφείτε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με το TRINicosia επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.nireas.org.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα μπορείτε να ακολουθήσετε την ιστοσελίδα του Νηρέα ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου: www.enaoniromiaefxi.com.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close