Things to Do , Εκδηλώσεις

Επεμβάσεις με τη χρήση ρομπότ σύντομα και στην Κύπρο

Ο παγκοσμίως γνωστός χειρουργός ρομποτικής αντιμετώπισης του καρκίνου του προστάτη κάνει την Κύπρο βάση του

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2015

Νέο Ινστιτούτο Ρομποτικής Χειρουργικής και μάλιστα στην Κύπρο ιδρύει ο Dr. David B. Samadi, ο παγκοσμίως γνωστός χειρουργός ρομποτικής αντιμετώπισης του καρκίνου του προστάτη, με πέραν των 6.400 επιτυχημένων ρομποτικών επεμβάσεων, ο οποίος έρχεται στο νησί μας για να μεταφέρει τόσο τις γνώσεις του όσο και τις εμπειρίες του, αλλά και να διενεργήσει επεμβάσεις ρομποτικής.

Συγκεκριμένα το Mediterranean Hospital of Cyprus ανακοινώνει ότι ο Dr. David B. Samadi, θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από τις 20 Ιουλίου 2015 μέχρι τις 27 Ιουλίου 2015, στο πλαίσιο έναρξης του Ρομποτικού Ινστιτούτου στο Mediterranean Hospital of Cyprus. Έπειτα, θα επισκέπτεται το Mediterranean Hospital of Cyprus κατά συχνά χρονικά διαστήματα όπου θα διενεργεί ρομποτικές επεμβάσεις.

 

Αποστολή Ινστιτούτου
Το Ινστιτούτο Ρομποτικής Χειρουργικής του Dr. David B. Samadi στο Mediterranean Hospital of Cyprus, είναι διαθέσιμο προς ιατρούς και χειρουργούς γειτονικών χωρών για να συνεργαστούν με τον Dr. David Samadi στην προώθηση της έρευνας και της επιστήμης σε όλους τους τύπους ρομποτικής αντιμετώπισης περιστατικών, συμπεριλαμβανομένων της Ουρολογίας, Γυναικολογίας, Γενικής Χειρουργικής και Ωτορινολαρυγγολογίας.

 

Σκοπός του Mediterranean Hospital of Cyprus, το οποίο έχει στη διάθεσή του την τεράστια εμπειρία του Dr. David Samadi συστήνοντας το εν λόγω Ινστιτούτο στον κόσμο της περιοχής, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Το Ινστιτούτο είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση ιατρών και την ενημέρωση των ασθενών αναφορικά με την Ρομποτική Χειρουργική και τη μοναδική Ρομποτική Τεχνική S.M.A.R.T. που εφαρμόζει ο παγκοσμίου φήμης χειρουργός Dr.  David B. Samadi.

Το Ινστιτούτο έχει ως στόχο να διαδώσει την ακαδημαϊκή γνώση και τη χειρουργική εμπειρία του παγκοσμίου φήμης χειρουργού ρομποτικής Καθηγητή Dr.  David B. Samadi, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 6.400 περιστατικά με άριστα αποτελέσματα.

Εάν ενδιαφέρεστε να έρθετε σε επαφή με το Ινστιτούτο Ρομποτικής Χειρουργικής του Dr. David B. Samadi στο Mediterranean Hospital of Cyprus, να συζητήσετε κάποια περιστατικά ή ακόμη και να υποβληθείτε σε επέμβαση από τον παγκοσμίου φήμης χειρουργό, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο:

Dr. David B. Samadi Institute of Robotic Surgery στο Mediterranean Hospital of Cyprus

Τηλ.: +(357) 25 200 199

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το Ινστιτούτο εδώ http://www.samadirobotics.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close