Top Stories , Arts & Culture

Η Τέχνη της Μεταξοτυπίας στο Café la Mode στη Λεμεσό

Με σύνθημα "Βιώσε την Τέχνη"

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2015

Έχοντας ως σύνθημα το "Βίωσε την Τέχνη!", το Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα σε συνεργασία με το Café la Mode στην Πλατεία Κάστρου, στη Λεμεσό, διοργανώνουν την Έκθεσης Τέχνης Μεταξοτυπίας.

Η έκθεση παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Café la Mode που βρίσκεται στη γραφική περιοχή της Πλατείας του Κάστρου, στη Λεμεσό. Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσαν η κα Άρτεμις Αντωνιάδου και ο κος Μιχαλάκης Ζαμπέλας.

Σκοπός της Έκθεσης είναι η στήριξη και η προβολή Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών που προσφέρουν Έργα Τέχνης σε μορφή Μεταξοτυπίας.  

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δούνε έργα τέχνης από περισσότερους από 20 καλλιτέχνες, προσφέροντας μία διαφορετική εικαστική πρόταση. Επίσης, στην δεξίωση που ακολούθησε τα κρασιά που σερβιρίστηκαν ήταν ευγενική προσφορά του Οινοποιείου Κυπερούντας. 

Η κυρία Άρτεμης Αντωνιάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών VOICI LA MODE LTD, δήλωσε συγκριμένα: "Συμμερίζομαι την αγάπη του ζεύγους Ζαμπέλα για την τέχνη, είναι τιμή μου που μπορώ να βοηθήσω στην προσπάθεια προώθησης και πώλησης Κυπριακής και Ελληνικής Τέχνης μέσω του Café La Mode Λεμεσού".

Όι Μεταξοτυπίες που εκθέτονται στο Café la Mode στην Πλατεία Κάστρου, στην Λεμεσό είναι στις ίδιες τιμές με το Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα και είναι κορνιζαρισμένες, αριθμημένες και υπογεγραμμένες από τον καλλιτέχνη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close