21 July 2015
Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

Ένα βαρύ "Ζεϊμπέκικο"...

Ο Θεατρικός Οργανισμός Νέος Λόγος παρουσιάζει την παράσταση "Ζεϊμπέκικο" της Λείας Βιτάλη, με τον Γιώργο Νινιό στο Φεστιβάλ Λάρνακας 2015

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2015

Στους ρυθμούς του ζεϊμπέκικου -του χορού που αναμετριέται με το θάνατο- το έργο μιλάει για τον έρωτα, το πάθος, την καταστροφή, εκείνη την Ελλάδα που ετοίμασε το σήμερα, μέσα από την ιστορία ενός ανθρώπου που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ, που κυνηγήθηκε και απογειώθηκε, που έκανε τον εαυτό του παρανάλωμα του πάθους, σφραγίζοντας την εποχή του και φέρνοντας ο ίδιος πάνω του τη σφραγίδα της ιστορίας.

Σε μια Ελλάδα που συνεχώς επαναλαμβάνει τα λάθη της, ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης (Γιώργος Νινιός) αντιστέκεται στο σύστημα με τη ζωή και τα τραγούδια του και βιώνει ακραίες καταστάσεις, ενώ το μόνο που αναζητά με πάθος είναι η αγάπη. Όταν όμως όσοι δεν αντέχουν την αλήθεια τον αρνούνται, εκείνος ξεπερνά τα όρια και σηκώνει το όπλο του. Ποιον σημαδεύει; Αυτούς που τον απαξίωσαν ή τον ίδιό του τον εαυτό; Το μυστικό του, που το κρατά καλά κλεισμένο στο χρυσό σημειωματάριο της φυλακής, θα αποκαλυφθεί από τη γυναίκα που η αγάπη της, αν και μεγάλη, δεν ήταν αρκετή για εκείνον, που στη ζωή του τα ήθελε όλα. Και είναι αυτό το μυστικό που θα φέρει τελικά την αγάπη σ’ αυτούς που ο ίδιος ήθελε να τον αγαπούν.

Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής, Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νινιός, Παίζουν οι Γιώργος Νινιός, Στέλλα Κρούσκα και Μαρία Κατσούλη. Μουσικοί επί σκηνής: Θοδωρής Ζέης (μπουζούκι) και Παναγιώτης Κούγιας - Μπίνος (κιθάρα). Μετά την παράσταση ακολουθεί πρόγραμμα με Ρεμπέτικα τραγούδια, ερμηνευμένα από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης!

Mετά την παράσταση ακολουθεί πρόγραμμα με Ρεμπέτικα τραγούδια, ερμηνευμένα από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης!

Ώρα: 21.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99430654. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com και σε όλα τα περίπτερα SoEasy.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close