Live Music , Nightlife & Music

Από πού πάμε για τον Φέγγαρο;

Το μουσικό φεστιβάλ γιορτάζει τα 5 του χρόνια, με μουσικές από μπάντες και σόλο καλλιτέχνες!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2015

Γιορτάζοντας τα πέμπτα του γενέθλια, ο Φέγγαρος μέσω του φετινού του προγράμματος έχεις ως απώτερο σκοπό να φέρει το κοινό σε επαφή με είδη μουσικής και ακούσματα που δύσκολα συναντάμε στο νησί.

Συγκεκριμένα, στο φεστιβάλ θα δούμε μπάντες και σόλο καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία και Αμερική σε ένα αμάλγαμα παραδοσιακής μουσικής, progressive, ethnic, blues, pop/rock, psychedelic, ambient, jazz κ.ά.

Ο μουσικός αυτός πλουραλισμός περιλαμβάνει μια γοητευτική σύμπραξη τόσο διεθνών όσο κι εγχώριων μουσικών επιλογών, όπως το καταξιωμένο γκρουπ της world μουσικής Banda Magda (Αμερική), τους ηπειρώτες stoner-rockers Villagers of Ioannina City (Ελλάδα), τους αγαπητούς στο κυπριακό κοινό Flying Ibex (Αγγλία), τους ανεβαστικούς The Βurger Project (Eλλάδα), το κουαρτέτο βιρτουόζων της κρητικής μουσικής που αποτελούν οι Ξυλούρης, Σπυριδάκης, Περσίδης και Τσίκο (Ελλάδα), τους freak-folk Le Juki (Aγγλία), την ανερχόμενη ψυχεδελο-ποπ μπάντα Τhe Cave Children (Eλλάδα), παραστάσεις με παιδικά τραγούδια όπως αυτή του Δημήτρη Μπασλάμ (Ελλάδα), το σόλο ακτ της Alexia C. (Γαλλία) και το ethnic τρίο της Μάρθας Μαυροειδή (Ελλάδα). Από τη ντόπια σκηνή, μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τους βετεράνους της κυπριακής ροκ Το Μαράζι της Φωτούλας, τους J.Kriste, Master of Disguise και τους Tricoolore.

Στον Φέγγαρο θα λειτουργούν παράλληλα τρεις σκηνές, η Main stage, η Village stage και η ABR stage (σε συνεργασία με την ομάδα Alternative Brains Rule).

Κάτω Δρυς, επ. Λάρνακας. Παρ 31 Ιουλ-Κ 2 Αυγ, €15 (μονοήμερο) & €25 τριήμερο. Πληρ. 70007610.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close