Things to Do , Εκδηλώσεις

Πόσο γευστικό μπορεί να είναι το cinema; [See Fest 2015]

Ταινίες που "φλερτάρουν" με τη γαστρονομία, δίπλα στην παραλία της Γεροσκήπου

Δημοσιεύτηκε στις 03 Αυγούστου 2015

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης- Πάφος 2017 καθιερώνει αυτές τις κινηματογραφικές προβολές, θέλοντας να καλλιεργήσει τον ανοικτό κινηματογράφο στην Πάφο, κερδίζοντας κοινό και δημιουργώντας έναν καινούργιο θεσμό που θ’ αναπτυχθεί στην πορεία προς το 2017. Από το 2014 στο πλαίσιο του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού και της ενότητας Ταξιδιώτες του Κόσμου, το Πάφος 2017 οργανώνει Σινεμά στην Παραλία με προβολές ταινιών που φέτος φλερτάρουν με τη γαστρονομία, την κουζίνα, τον έρωτα και το στομάχι.

Οι ταινίες θα προβληθούν στη Δημοτική Παραλία Γεροσκήπου - Ατλαντίδα. όλες οι προβολές ξεκινούν στις 21.00. Οι ταινίες θα προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις προβολές. 

 

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών

Πέμπτη 6 Αυγούστου 
SOUL KITCHEN
Ο Έλληνας εστιάτορας Ζήνος είναι πολύ άτυχος. Το εστιατόριο του δεν πάει καλά, η γυναίκα που αγαπά μετακομίζει στη Σαγκάη και αυτός βρίσκεται κρεββατωμένος και αντιμέτωπος με τον αδελφό του που μόλις αποφυλακίστηκε και που δυστυχώς δεν μπορεί να ξεπεράσει το καταστροφικό πάθος του για το τζόγο. Μια βραβευμένη κωμωδία σε σκηνοθεσία του Fatih Akin. Ηθοποιοί: Αδάμ Μπουσδούκος, Μoritz Bleibtreu, κ.α.
2003/108’ Γερμανικά, Ελληνικά, Αγγλικά

 

Τρίτη 11 Αυγούστου 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ο Φάνης ξαναγυρίζει στην Πόλη, ύστερα από τριάντα χρόνια, για να δει τον άρρωστο παππού του. Το ταξίδι δίνει την αφορμή για αναδρομή στο παρελθόν, όταν ως παιδί στην Πόλη, μάθαινε τα μυστικά της μαγειρικής από τον παππού του και ζούσε τον πρώτο έρωτα με τη μικρή Σαϊμέ. Σκηνοθεσία Τάσου Μπουλμέτη, με τους Γιώργο Χωραφά, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Στέλιο Μάινα, Ρένια Λουιζίδου, Ταμέρ Καραντάλ και Τάσο Μπαντή.
2003/109’ Ελληνικά,Αγγλικά

 

Τετάρτη 19 Αυγούστου 
Ο ΣΕΦ

Ο σεφ ενός πολυτελούς εστιατορίου συγκρούεται με έναν κριτικό γεύσης και κατόπιν με το αφεντικό του, ο οποίος και τον απολύει. Με παρότρυνση της πρώην γυναίκας του, επιστρέφει στο Μαϊάμι και ξεκινά τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.
Σκηνοθεσία: Jon Favreau
Ηθοποιοί: Jon Favreau, Scarlet Johansonn
2014/114’ Αγγλικά

 

Τετάρτη 26 Αυγούστου 
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ 30,5 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ

Η ιστορία μιας οικογένειας Ινδών, οι οποίοι μετακομίζουν στη Νότια Γαλλία ανοίγοντας ένα ινδικό εστιατόριο, απέναντι από ένα ακριβό βραβευμένο με αστέρι Μισελέν, εστιατόριο πυροδοτώντας έτσι μια γαστρονομική μάχη μεταξύ των δυο «ανταγωνιστών». Σκηνοθεσία: Lasse Hallstrom. Ηθοποιοί: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon.
2014/122’ Αγγλικά, Γαλλικά, Ινδικά

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close