5 August 2015
Live Music , Nightlife & Music

Η Kate στην Κύπρο!

Η Kate είναι εδώ από το Λονδίνο για μια πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή εμφάνιση!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2015

Ετοιμαστείτε για ακόμη μια βραδιά με τους υπέροχους ρυθμούς από τον πρώτο της δίσκο "EP", καθώς και νέα τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

Η Kate και το συγκρότημά της θα παίξουν και γνωστές επιτυχίες γι’ αυτό ετοιμαστείτε ν’ απολαύσετε μια αξέχαστη ροκ βραδιά στο Ravens στη Λεμεσό.

Το φωνητικό ταλέντο της δεκαοκτάχρονης Kate Pavli ξεχώρισε όταν ήταν ακόμη σχολείο και στην ηλικία των 11 άρχισε να τραγουδά στη σχολική χορωδία καθώς και να συμμετέχει σε σόου για νέα ταλέντα. Η Αυστραλοκύπρια, την οποία κανένα είδος μουσικής δεν τρομάζει, έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μιούζικαλ όπως το Η Ωραία και το Τέρας, ο Αλαντίν και η Μελωδία της Μουσικής, αποδεικνύοντας πως είναι τριπλή απειλή! Εκτός από το τραγούδι, η Kate ασχολείται με κιθάρα και πιάνο και κατά  καιρούς έχει δοκιμάσει και τις υποκριτικές της ικανότητες.

Μεγαλώνοντας με ακούσματα από Evanescence, The Pretty Reckless και Avril Lavigne, η ροκ μουσική ήταν από νωρίς αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Οι καλλιτέχνες Amy Lee, Taylor Momsen και Avril Lavigne σημάδεψαν τη μουσική της πορεία, καθώς ήταν αυτό το πάθος, εμπνευσμένο από τα είδωλά της που οδήγησαν την Kate στη νίκη του διαγωνισμού "Cyprus Has Talent" το 2011.

Αυτό τον καιρό, η Kate παρακολουθεί μαθήματα στο Institute Of Contemporary Music στο Λονδίνο κι έχει αρχίσει να προωθεί τη μουσική της, πραγματοποιώντας ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες συναυλίες και φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά "Inside Out", αποτελείται από 4 τραγούδια  που αντανακλούν τις επιρροές που έχει δεχτεί από διάφορους καλλιτέχνες της ροκ / εναλλακτικής ροκ μουσικής. Όλα τα κομμάτια ερμηνεύονται με το δικό της προσωπικό ύφος, δημιουργώντας έτσι την δική της καλλιτεχνική ταυτότητα.

Η Kate και το συγκρότημα της έχουν παίξει σε διάφορες συναυλίες και φεστιβάλ στην Κύπρο και τα τραγούδια τους ακούγονται συχνά στο ραδιόφωνο.

Η επόμενή της συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 5 Αυγούστου στο Ravens Music Hall στη Λεμεσό και θα ακολουθήσουν πολλές ζωντανές εμφανίσεις στο Λονδίνο. Μείνετε συντονισμένοι!

Ώρα: 21.00. Είσοδος 6 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: www.kateofficial.com και 99614100.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close