Things to Do , Εκδηλώσεις

Το Fork Food Market μάς στήνει και πάλι στην ουρά για φαγητό

Στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας για 5 τελευταίες εκδηλώσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2015

H ομάδα του Fork Food Market μετά από ένα σύντομο διάλειμμα επιστρέφει και πάλι ανανεωμένη και έτοιμη για πολλά ξενύχτια, γλέντια και φυσικά πολύ, νόστιμο και -κυρίως- υγιεινό φαγητό! Γι'αυτό πάμε να στηθούμε και πάλι στην ουρά του!

Το Fork Food Market προγραμματίζει λοιπόν τις τελευταίες πέντε εκδηλώσεις του καλοκαιριού, και μας καλεί και πάλι στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας -άλλωστε η συνταγή  είναι δοκιμασμένη και πολύ πετυχημένη θα έλεγα εγώ, αφού πρόκειται για ένα χώρο που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές μέχρι τώρα την φαγητο-αγορά, και αποδεδειγμένα πλέον εκεί περνάμε όλοι πάντα ωραία. Οι ημερομηνίες που θα λειτουργήσει η υπαίθρια φαγητο-αγορά είναι οι εξής Παρασκευές: 28/8, 4/9, 11/9. 18/9 και 25/9. ‘Οπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 19.00-23.00, ενώ το μπαρ θα μένει ανοιχτό μέχρι τις 24.00. 

Πάντως όπως οι ίδιοι οι διοργανωτές αναφέρουν... τα πράγματα έχουν αλλάξει στο Fork Food Market. Πλέον "προσπάθειά μας να προσφέρουμε όχι μόνο ποιοτικό street food, αλλά και υγειινό". "‘Εχουμε ήδη αναφέρει πως ενώ απολαμβάνουμε πάρα πολύ το φαγητό, πιστεύουμε όλοι μας πως αν δεν θρέφει σωστά τον οργανισμό μας, τότε δεν αξίζει να το τρώμε και το έχουμε αυτό σαν αρχή. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στα διάφορα πιάτα που προσφέρονται στις εκδηλώσεις μας. Επιπρόσθετα, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να αγοράζουμε όσα περισσότερα λαχανικά μπορούμε από μικρούς παραγωγούς που ξέρουμε ότι μεγαλώνουν τα φυτά τους με φυσικούς τρόπους χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων. Και φυσικά, το χορτοφαγικό/ωμοφαγικό stand είναι παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις του Fork Food Market".

Και οι αλλαγές δεν σταματούν μόνο στο φαγητό, αλλά προεκτείνονται και στη μουσική... "Κάτι επιπρόσθετο που μπορείτε να περιμένετε στα επόμενα Fork Food Markets είναι η μουσική επένδυση των εκδηλώσεων μας. Ήδη στα τελευταία που κάναμε στην Αγλαντζιά είχαμε μαζί μας καταπληκτικούς Djs, ο καθένας με τον δικό του χαρακτήρα που μας ανέβασαν την διάθεση καθώς τρώγαμε, και σκοπεύουμε να το συνεχίσουμε αυτό και στα επόμενα".

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε το Fork Food Market στο Facebook (facebook.com/forkcy), στείλτε email στο market@forkcy.com ή πάρτε τηλέφωνο στα 99557777 & 99567591.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close