Things to Do , Εκδηλώσεις

Η Λευκωσία... διασκεδάζει σε ρυθμούς μπίρας!

Από τις 4-9 Σεπτεμβρίου τα πίνουμε στο ΠάρκοΑκαδημίας στην Αγλαντζιά!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 2015

Η DISPLAY ART PLC διοργανώνει για πέμπτη συνεχή φορά, από τις 4 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου , το  αυθεντικό και καταξιωμένο πλέον Φεστιβάλ Μπύρας SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL. Είναι γεγονός ότι το Septemberfest έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός και αποτελεί το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας της Κύπρου.

Το Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival είναι το πρώτο μεγάλο Φεστιβάλ που διοργανώθηκε στην Κύπρο, άρχισε το 2011 και είναι αυτό που έμαθε ο κόσμος και το εμπιστεύεται. Η φιλοσοφία, το στήσιμο του και ο χώρος που πλέον διεξάγεται, δηλαδή το Πάρκο Ακαδημίας, θεωρούνται τα τρία βασικά στοιχεία της επιτυχάς του και μπορεί κάποιος να δηλώσει ότι είναι παρόμοιο με άλλα γνωστά Φεστιβάλ Μπύρας που διοργανώνονται στην Ευρώπη.

Το φεστιβάλ θα φέρει και φέτος κοντά μας αγαπημένους καλλιτέχνες  όπως ο Παντελής Θαλασσινός, Θέμης Αδαμαντίδης σε ένα υπέροχο αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, Πάνος Κατσιμίχας με τα Κίτρινα Ποδήλατα, Φίλιππος Πλιάτσικας και Γιάννης Μηλιώκας, Δημήτρης Μπάσης και Ραλλία Χρηστίδου με την ορχήστρα του Μητροπάνου, ΣΤΑΒΕΝΤΟ, OnTour, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Rebelion Band, Παπιγιόν Band, Σώτος Κωνσταντίνου, Αννίτα Κωνσταντίνου, Φίλιππος Κτενάς, Μιχάλης Λεβέντης, Asmation Live και πολλοί άλλοι οι οποίοι θα προσφέρουν αξέχαστες βραδιές με το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα.

Το SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL είναι αφιερωμένο και αυτή τη χρονιά στους ταλαιπωρημένους οικονομικά συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στη νεολαία . Επίσημοι υποστηρικτές του Φεστιβάλ είναι τα Συμβούλια Νεολαίας Δήμου Αγλαντζιάς, Δήμου Στροβόλου, Δήμου Λατσιών, Δήμου Λακατάμιας Δήμου Γερίου και Δήμου Ιδαλίου. 

Το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ προς τη Νεολαία είναι
Όχι στα ναρκωτικά!
Όχι στον αλκοολισμό!
Όχι στην νεανική παραβατικότητα!
Όχι στη βία στα γήπεδα!
Ναι στην ζωή!

Το Φεστιβάλ θα είναι ανοικτό από τις 4 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου από τις 19.00-24.00. Η είσοδος θα είναι €6,00 με ένα ποτό δωρεάν. Είσοδος ελεύθερη για παιδιά ηλικίας μέχρι 14 χρονών.Για περισσότερες πληροφορίες: 22485420 & στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close