Things to Do , Εκδηλώσεις

Ακαδημία Ρομποτικής για παιδιά [και το Σεπτέμβριο]

Η δημιουργική καλοκαιρινή περιπέτεια ROBO SCI FUN συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2015

Το ROBO SCI FUN, μετά το αγκάλιασμα και τον ενθουσιασμό που εισέπραξε από τους μικρούς του φίλους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν άντεξε στον πειρασμό και συνεχίζει ακόμα καλύτερο! Πιο συγκεκριμένα, θα λειτουργήσει από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Οι δραστηριότητες θα γίνονται καθημερινά από τις 08:00- 13:00.

Η συνεργασία της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Frederick απογείωσε το SCI FUN ακόμα περισσότερο, με διασκεδαστικές και ταυτόχρονα εκπαιδευτικές ρομποτικές εφαρμογές που ξετρελαίνουν τα παιδιά (και όχι μόνο). Το SCIFUN, δημιουργήθηκε με αστείρευτο κέφι και αγάπη για τα παιδιά και τις Επιστήμες με ένα και μοναδικό σκοπό: Να παρασύρει μαθήτριες και μαθητές, στον θαυμαστό κόσμο της Επιστήμης και να κάνει τα παιδιά να νιώσουν πως αυτός ο κόσμος δεν είναι απόμακρος και δυσνόητος αλλά, γεμάτος εκπλήξεις, ενδιαφέρον, διασκέδαση, ερωτηματικά και απαντήσεις που έρχονται συχνά από εκεί που δεν το περιμένεις! Με καινοτόμες και  πρωτοποριακές δραστηριότητες, το ROBO SCI FUN θα ανοίξει δρόμους στην αντίληψη των παιδιών και θα τα εξοικειώσει με τον κόσμο που έρχεται με ταχύτητα στη ζωή μας!

Η Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Frederick, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία καθώς δουλεύει με σχολεία και παιδιά για δύο χρόνια, θα μεταφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές, από τις οποίες θα νιώσουν πως ο περίφημος κόσμος της τεχνολογίας είναι στο τέλος, ένα τεράστιο παιχνίδι.

Έτσι, στο γνωστό μας SCI FUN, με τον Πύργο της Πίζας, τη Σελήνη και τις φάσεις της, τους πλανήτες και τα αστρικά σώματα, θα έχουμε και ρομποτάκια τα οποία θα κατασκευάζουν και θα προγραμματίζουν τα ίδια τα παιδιά. Πειράματα, ερωτήματα, απαντήσεις, διασκέδαση, και ναι, η επιστήμη έχει μεγάλη πλάκα!

Το ROBO SCI FUN βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Frederick στην οδό Δημήτρη Χάματσου 13.

 

Αριθμός θέσεων: 30 παιδιά ανά βδομάδα (Το πρόγραμμα για κάθε παιδί που θα συμμετέχει έχει συνολική διάρκεια μία εβδομάδα)

 

1η ομαδα: 31/08-4/09 - Παιδιά που τελείωσαν 4η, 5η & 6η Δημοτικού (Κύκλος Β)

 

2η ομάδα: 7/09-11/09 - Παιδιά που τελείωσαν 1η, 2α & 3η Δημοτικού  (Κύκλος Α)

 

Για περισσότερες Πληροφορίες και Κρατήσεις:
Τηλ.: 22-394495
Email: roboscifun@frederick.ac.cy
Facebook: https://www.facebook.com/scifuncyprus

 

Για τη δήλωση συμμετοχής: www.frederick.ac.cy  

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close