Things to Do , Εκδηλώσεις

Κάνε την αλλαγή [εργαστήρι]

Μάθετε πώς να ξεπεράσετε το φόβο της αλλαγήςκαι να αρχίσετε να εκδηλώνετε πλήρως τις δυνατότητές σας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2015

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 18.00, μάθετε "Πώς να ξεπεράσετε το φόβο της αλλαγής και να αρχίσετε να εκδηλώνετε πλήρως τις δυνατότητές σας". Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά συμμετέχοντας στο ομότιτλο εργαστήρι που διοργανώνεται στην Κύπρο από την Trainer and Life Coach Ileana Ciuca.

"Μέχρι σήμερα μας έμαθαν να μην τολμούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, ότι θα πρέπει πάντα να σεβόμαστε και να ακολουθούμε τους κανόνες της κοινωνίας, ότι θα πρέπει να μένουμε εκεί που είμαστε και ακόμα να μην τολμούμε να κινηθούμε από εκεί, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που δεν είναι ασφαλές για μας. Είπαν 'Αυτή είναι η πραγματικότητα! Θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τα πιο φιλόδοξα όνειρά μας, να ακολουθείτε τους κανόνες, να ενεργείτε και να είσαστε σαν τους άλλους! Αυτό είναι καλύτερο για μας!'"

ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!
Παλεύουμε όλη την ώρα εναντίον των απογοητεύσεων της ζωής ζώντας με αυτό τον τρόπο το μισό από το μεγαλείο της. Με την αίσθηση του να μην εκφράζετε πλήρως τις αξίες σας, τις φιλοδοξίες σας, τις επιθυμίες σας, θα δουλέψουμε μαζί για να βρούμε τις λύσεις που ταιριάζουν σε σας, ώστε να μπορέσετε  να τις εκφράσετε.

Τι θα συμβεί σε όσους παραδοθούν; Αυτός που θα παραδοθεί θα χαθεί.

Κάποια στιγμή της ζωής τους θα συνειδητοποιήσουν ότι είχαν χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα και θα αρχίσουν να μετανιώνουν. Μιλώ για τη μετάνοια στην έκφραση, sτην κατάκτηση της αγάπης που θέλουμε, το να χάσεις την ευκαιρία μιας καινούργιας καριέρας, τα ταλέντα μας που έμειναν εκεί χωρίς να τα εκμεταλλευτούμε, τις χαμένες ευκαιρίες για ονειρεμένα ταξίδια, τις σχέσεις αγάπης και φιλίας που έχουν μείνει διαλυμένες λόγω έλλειψης επικοινωνίας ή άγνοιας χειρισμού των… και άλλα πολλά….

Σίγουρα έχετε συναντήσει πολλούς ανθρώπους με μεγάλες δυνατότητες, αλλά που έχουν χάσει το δρόμο.

Θα μπορούσατε να δείτε αυτό από τις πιο ακραίες περιπτώσεις παικτών, τραγουδιστών ή διασημοτήτων, αλλά και παιδικούς φίλους, άνθρωποι κοντινοί και αγαπητοί σε εσάς.
Αυτό συμβαίνει, δυστυχώς, σε όσους έχουν παραδοθεί.


Αλλά για σένα δεν είναι πολύ αργά, γιατί ψάχνεις εντατικά για μια λύση, ένα τρόπο για να βρεις την ελευθερία σου και να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο, χωρίς συμβιβασμούς.

Μακάρι να είχα ανακαλύψει τον εαυτό μου, πριν από χρόνια!

Για τόσα πολλά χρόνια, ένιωσα να ζω μια ζωή που δεν ήταν σωστή για μένα. Ασχολήθηκα με πολλές καταστάσεις και μερικές φορές έπρεπε να συμβιβάσω τις αξίες μου, προκειμένου να μηνδιαταραχθεί το περιβάλλον των ανθρώπων με τους οποίους ζω.  Δεν ήμουν ευτυχισμένος μέσα μου. Υπέφερα. Τα όνειρά μου έκαναν σκόνη στο συρτάρι. Ένιωθα μέσα μου μια δύναμη, αλλά εγώ δεν μπορούσα να την εκφράσω. Ένιωθα πως μπορούσα να κάνω περισσότερα και να είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαινόμουν να είμαι.

Από ένα σημείο και μετά, μετά από ατελείωτους αγώνες και βαθιές ερωτήσεις στον εαυτό μου, συνειδητοποίησα ότι είμαι σε θέση να αποφασίσω τη ζωή μου και ότι μόνο όταν εγώ προσωπικά γίνω ευτυχισμένος/η, μόνο τότε θα μπορέσω να μεταδώσω αυτήν την ευτυχία στο περιβάλλον και τους ανθρώπους  που νοιαζόμουν.

Έτσι άρχισα να ενεργώ με όλη τη δύναμη της θέλησής μου και έχω δημιουργήσει πιο σημαντικό πεποίθησή μου:

Από τώρα και στο εξής όλα εξαρτώνται από μένα.

Όταν έπαψα να θεωρώ τους άλλους υπεύθυνους για το τι δεν δούλευε για μένα εσωτερικά και εξωτερικά άρχισα να διαμορφώνω το δικό μου τρόπο ούτως ώστε να νιώσω ικανοποιημένος και γεμάτος.  Δημιούργησα τις στρατηγικές που πραγματικά δουλεύουν και μάζεψα όλα αυτά που ονομάζω: "Η Μέθοδος των Μεγάλων 3 Α».

1. Αυθεντικότητα: Κατανόηση και έλεγχος του πνεύματος (προς τη σωστή κατεύθυνση - για να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας)
2. Αυτονομία: Επιλέγοντας να κάνω αυτό που πραγματικά αξίζει τον κόπο (τις σωστές επιλογές - αυτό που πραγματικά θέλετε από τη ζωή)
3. Αποδοχή: Πτώση Παράπονα (Οι σωστές σχέσεις – ζω για να καλωσορίζω τους ανθρώπους)
Αυτή η μέθοδος που θα μοιραστώ μαζί σας μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας μια ζωή που δεν σας ικανοποιεί, και θα καταλάβετε πώς να αρχίσετε να δημιουργείτε το πεπρωμένο σας όπως εσείς το θέλετε.

Το εργαστήρι είναι ένα μάθημα της ευαισθητοποίησης της μοναδικής, ισχυρής και βαθιάς φύσης σας.
 

Στο εργαστήρι:

  • Θα αναγνωρίσουμε πως το περιβάλλον και οι άνθρωποι  επηρεάζουν τις επιλογές σας.
  • Θα μάθετε τι σας σταματά στη λήψη σημαντικών αποφάσεων και πώς θα είστε σε θέση να απελευθερώσετε το μυαλό σας, προκειμένου να ενεργήσει  προς την κατεύθυνση να λειτουργεί σωστά και ικανοποιητικά η ζωή σας.
  • Θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε και τι είναι κρυμμένο δυναμικό και τους πόρους σας.
  • Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ειλικρινείς σχέσεις με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σας.
  • Θα καταλάβετε την πραγματική κλίμακα των αξιών σας, χωρίς περιορισμούς.
  • Θα είσαστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε φιλόδοξους στόχους που δεν έχετε καν φανταστεί ότι θα τολμούσατε.
  • Θα είσαστε στην ευχάριστη θέση να αποφασίζετε ως ελεύθερος άνθρωπος.
  • Θα σας ωθήσει να ενεργείται έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε από τη ζωή, γιατί το αξίζετε.

 
Μέσα σε ομάδες κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα κατανοήσετε τα συναισθήματα σας, το μυαλό και την ικανότητα να γίνετε ο κυρίαρχος του δικού σας μυαλού και της ζωής σας ούτως ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε μεγάλους στόχους.

 
Η τιμή είναι €37 ανά άτομο, με ειδική έκπτωση 10 ευρώ αν φέρετε μαζί σας ένα φίλο.


Το εργαστήριο εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στην Γκαλερί Τέχνης Δρώμενα (Αρχ. Κυπριανού 53, 2059 Στρόβολος τηλ. 22496398).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close