Things to Do , Εκδηλώσεις

Υιοθέτησε αμπελώνα και φτιάξε το δικό σου κρασί [βήμα-βήμα]

Διάλεξε το αμπέλι και φτιάξε τη δική σου ετικέτα κρασιού, με τη βοήθεια του Οινοποιείου Τσαγγαρίδη

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2015

Να μια καλή ευκαιρία να φτιάξεις το δικό σου κρασί, χωρίς να είσαι οινοποιός και χωρίς να χρειάζεται να έχεις τα απαραίτητα εφόδια, δηλαδή χωρίς να χρειαστεί να επενδύσεις σε αμπελώνες, υπόγεια κελάρια, τεχνικό εξοπλισμό κ.ά.

Τι κι αν λοιπόν, δεν έχεις δικό σου αμπέλι... τώρα υπάρχει τρόπος. Τώρα μπορείς να υιοθετήσεις το δικό σου αμπέλι, να το φροντίσεις και να το δεις να μεγαλώνει. Η πιο μεγάλη ικανοποίηση όμως θα έρθει σαν φτάσει η ώρα μαζέψεις τα σταφύλια σου και να φτιάξεις το δικό σου κρασί...

Δεν ακούγεται πολύ καλό;

Το Οινοποιείο Τσαγγαρίδη στο χωριό Λεμόνα της Πάφου προσφέρει αυτήν τη μοναδική εμπειρία να «υιοθετήσουμε» το δικό μας αμπέλι στον πιο όμορφο αμπελώνα της Κύπρου. Να το παρακολουθήσουμε να μεγαλώνει κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, να προσθέσουμε εμείς το οργανικό λίπασμα για να το βοηθήσουμε στην εξέλιξή του.

Αργότερα, μπορούμε να πάρουμε τους φίλους και την οικογένειά μας να δουν από κοντά το αμπέλι μας, να παρακολουθήσουμε πώς κλαδεύεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, να μαζέψουμε τα σταφύλια κατά την περίοδο της συγκομιδής (συνήθως μεταξύ Αυγούστου και Σεπτέμβρη) και τέλος…. να απολαύσουμε το κρασί από το δικό μας αμπέλι!

Στο πλάι μας φυσικά καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας θα βρίσκονται οι άνθρωποι του οινοποιείου, οι οποίοι με την πολύχρονη εμπειρία τους, θα μας κατευθύνουν ανάλογα ώστε να δημιουργήσουμε και να απολαύσουμε μοναδικά κρασιά.

Φυσικά ως μέλος της Λέσχης «Υιοθετήστε ένα αμπέλι» θα μπορούμε να απολαύσουμε και τα εξής προνόμια:

  • Το όνομά μας θα αναγράφεται στον αμπελώνα.
  • Θα έχουμε πιστοποιητικό μέλους το οποίο μας δίνει 10% έκπτωση στις αγορές μας σε όλα τα κρασιά του οινοποιείου Τσαγγαρίδης.
  • Θα κληθούμε να μαζέψουμε τα σταφύλια από τον αμπελώνα μας και θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα κιβώτιο κρασιά της ίδιας ποικιλίας με αυτό που θα υιοθετήσουμε.

Μπορείς μάλιστα να δωρίσεις την κάρτα Μέλους της Λέσχης
Είναι ένα ιδανικό δώρο για κάποιον που ενδιαφέρεται για το κρασί. Είναι ένα υπέροχο δώρο για επετείους, για γενέθλια, για τα Χριστούγεννα, για την συνταξιοδότηση - και για οποιαδήποτε ειδική περίσταση.

Βρες το έντυπο δήλωσης για υιοθέτηση αμπελώνα ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία έχετε, επικοινωνήστε με το οινοποείο στο τηλέφωνο 26 722777.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close