Things to Do , Εκδηλώσεις

Τέχνες, θέατρο και ξιφασκία... για παιδιά, έφηβους και ενήλικες

Το Σεπτέμβριο δεν επιστρέφουμε μόνο στο σχολείο ή στη δουλειά αλλά και στις δημιουργικές δραστηριότητες!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2015

Το The Little Worry People art and Drama Studio επανέρχεται και φέτος για να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά  αλλά και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να έρθουν σε επαφή με γοητευτικές και συνάμα πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως είναι το θέατρο, η τέχνη, η ξιφασκία, η ζωγραφική κ.ά. Εξ ου και διοργανώνει μια σειρά από εργαστήρια, μέσα από τα οποία προσφέρουμε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει εκπαίδευση και ψυχαγωγία.

Μέσα από την τέχνη του ΘΕΑΤΡΟΥ και της μουσικής, τη ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, την ΞΙΦΑΣΚΙΑ αποκτούμε κοινωνικές δεξιότητες και αναβαθμίζουμε την αυτοπεποίθησή μας. Στο πλαίσιο του προγράμματος παρουσιάζουμε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους, μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας: Ψυχαγωγία, Γνώση και Δημιουργία.

Τα εργαστήρια που θα προσφερθούν φέτος είναι:

Τέχνη & Θέατρο [για παιδιά 4-7 χρόνων]
Ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της δημιουργίας.

Θεατρικό παιγνίδι | Drama [για παιδιά 6-12 χρόνων, έφηβους & ενήλικες]
Το θέατρο βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν κοινωνικές δεξιότητες, τους έφηβους να να διαμορφώσουν και να ενισχύσουν την αυτοεικόνα τους ενώ στους ενήλικες το θέατρ λειτουργεί ως αγχολυτικό και στην αντιμετώπιση του στρες.

Τέχνη [για παιδιά 6-12 χρόνων]
Μέσα από τη ζωγραφική, το σχέδιο, τις μικροκατασκευές, τα μεικτά υλικά κ.ά. τα παιδιά ανακαλύπτουν την τέχνη και κτίζουν ένα μαγικό κόσμο. Καλλιεργούν τη φαντασία και την καλαισθησία.

Θεατρική Ξιφασκία [για παιδιά 8-12 ετών, έφηβους & ενήλικες
Η ξιφασκία γοητεύει τα παιδιά, αποτελεί ένα συναρπαστικό άθλημα για τους εφήβους και ένα άθλημα που συνδυάζει σωματική και πνευματική άσκηση για τους ενήλικες.

Μάθε τις ημέρες και τις ώρες των εργαστηρίων, ενημερώσου για τα δραστηρότητες και ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει στη ΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ των προγραμμάτων τοης σχολής– “OPEN DAY”- που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015, στις 16.00-17.00.

Πληροφορίες: Νικολέττα Χριστοφόρου, τηλέφωνα 99358663 & 22590197 | www.thelittleworrypeople.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close