1-11 October 2015
Arts & Culture , Επόμενες Παραστάσεις

Ο Σεφερλής παρουσιάζει στην Κύπρο τις 50 Αποχρώσεις to Greece

Η πιο "καυτή" επιθεώρηση του καλοκαιριού έρχεται τώρα και στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2015

Τον Μάρκο Σεφερλή είτε τον λατρεύεις είτε σου είναι αδιάφορος, είτε σου προκαλούν γέλιο μέχρι δακρύων τα αστεία του είτε δεν σε συγκινούν καθόλου. Όπως και να 'χει, είναι γενικά παραδεκτό ότι πρόκειται για έναν κωμικό που μετρά πολλές συμμετοχές σε επιθεωρήσεις και θεατρικά, κι ακόμη περισσότερες απολαυστικές μεταμφιέσεις! 

Γενικά παραδεκτό είναι ακόμα και το γεγονός ότι στην Κύπρο το κοινό τον αγαπά πολύ και του το δείχνει σε κάθε του περιοδεία στο νησί μας, γεμίζοντας ασφυκτικά τα θέατρα όπου παρουσιάζει τις επιθεωρήσεις του. Κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει και τον προσεχή Οκτώβριο οπότε ο Μάρκος Σεφερλής με τους συνεργάτες του, θα φτάσουν στην Κύπρο για να σκορπίσουν γέλιο μέχρι δακρύων παρουσιάζοντάς μας τις "50 Αποχρώσεις to Greece".  

Τι είναι αυτό που κάνει την Ελλάδα να ξεχωρίζει πάνω στον πλανήτη; Μα φυσικά οι τόσες διαφορετικές αποχρώσεις: Θάλασσα, βουνό, ήλιος, βροχή, φιλότιμο, τιμιότητα, λαμογιά, εργατικότητα, τεμπελιά, αθωότητα, πονηριά, εξυπνάδα, αφέλεια και τόσες ακόμη, που κάνουν και τους Έλληνες τόσο ξεχωριστούς!

"Πώς να μην έχουν στο «μάτι» τον Γιάνη μ’ ένα «νι», η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Ντάισελμπλουμ και η Λαγκάρντ; ή "Είναι να μην τα παίρνει στο κρανίο η Ζωή και να απαγορεύει την τουαλέτα στον Αστυνομικό της γειτονιάς;" , είναι κάποια από τα ερωτήματα της παράστασης. Οι απαντήσεις θα δοθούν από τον ίδιο τον Μάρκο Σεφερλή, τον Ιούλιο στο Δελφινάριο!

Πρωταγωνιστούν:
Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Ζουμπαντής, Αρετή Ζαχαριάδου, Θοδωρής Κατσικαλούδης, Γιώργος Κοντογιάννης
Συμμετέχει 10μελές Μπαλέτο.

Ώρα: 21.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 25343341.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close