Live Music , Nightlife & Music

Η τζαζ στα καλύτερά της [κάθε Τετάρτη στο Library]

Ο Σεπτέμβριος στο Library είναι jazz

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2015

Βραδιές τζαζ μουσικής θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε κάθε Τετάρτη καθόλη τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου στο Library Bar στη Λεμεσό, με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της τζαζ του νησιού.

Και για τον μήνα Σεπτέμβριο, το κουαρτέτο για πρώτη φορά συνοδεύεται απο τέσσερις γυναικείες φωνές της κυπριακής τζαζ σκηνής!

 

ΤΖΑΖ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ:
Ειρηναίος Κουλουράς | κοντραμπάσσο
Ερμής Μιχαήλ | κιθάρα
Στέλιος Ξυδιάς | ντραμς
Ελίας Ιοάννου | τρομπέτα


+ SPECIAL GUESTS:
Τετάρτη 09.09: + Nihan Görgü [φωνή]
Τετάρτη 16.09: + Ιοάννα Τρουλλίδου [φωνή]
Τετάρτη 23.09: + Σάρα Φένγουικ [φωνή]
Τετάρτη 30.09: + Αλίς Αϊβαζιάν [φωνή]

Είσοδος δωρεάν

Κοκτέιλ και φαγητά
Κάθε Τετάρτη ώρα 21:30, στο Library Bar, Λεμεσός
Κρατήσεις συνιστώνται: 25 361362

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/events/614498755320176

 

Οι guest που θα φιλοξενηθούν στο Library:

* NIHAN GÖRGÜ * (Τετάρτη 9 Σεπ)
Η Nihan Görgü γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1984. Άρχισε ιδιαιτερα μαθήματα πιάνου στην ηλικία των 10 ετών. Σπούδασε κλασικό πιάνο. ‘Οταν αποφάσισε ότι ήθελε να τραγουδίσει τζαζ η Görgü άρχισε να συμμετέχει σε ένα δικοινοτικο πρόγραμμα το Jazz Futures υπό την ηγεσία του Chris Byars και Ari Roland. Σήμερα η Görgü συμμετέχει ενεργά στην τοπική τζαζ σκηνή σε όλο το νησί , μαζί με άλλους μουσικούς που είτε γνώρισε μέσω του Jazz Futures είτε λαμβάνοντας μέρος και τζαμάροντας σε διάφορες εκδηλώσεις. Πήρε μαθήματα φωνητικής από τη Sarah Fenwick.


* ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΟΥΛΛΙΔΟΥ * (Τετάρτη 16 Σεπ)
Η Ιωάννα Τρουλλίδου ξεκίνησε να ασχολείται με το πιάνο από την ηλικία των 10 ετών. Αργότερα πήγε για σπουδές κλασικής μουσικής στην Ουγγαρία. Μετά την επιστροφή της στην Κύπρο το 2007, διδάσκει στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι ενεργό μέλος στη μουσική Τζαζ σκηνή της Κύπρου, τα τελευταία χρόνια και με τη δική της μπάντα. Το άλμπουμ της «Get out of Town» (2012) είναι επιλογή από κλασικά Jazz standards, όπως έχει οργανωθεί από το σαξοφωνίστα / συνθέτη Chris Byars. Θεωρείται σαν μία από τις πιο αισθησιακές και εκφραστικές τζαζ φωνές στο νησί.


* ΣΑΡΑ ΦΕΝΓΟΥΙΚ * (Τετάρτη 23 Σεπτ.)
H Σάρα Φένγουικ είναι απο τις πλεον εξεχουσες ερμηνεύτριες μουσικής τζαζ στην Κύπρο, το νησί της μητέρας της. Γεννήθηκε στην Κένυα, έζησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις Δυτικές Ινδίες, στη Γερμανία, στην Ελβετία και στην Κύπρο. Εδώ και 17 χρόνια εχει κάνει αισθητή την καλλιτεχνική της παρουσία τόσο στην παραγωγή όσο και στην προώθηση και ερμηνεία συναυλιών τζαζ και μπλουζ σε Κύπρο, Ισραήλ, Ιταλία, Κουβέιτ και Αμερική, ενώ έχει στο ενεργητικό της τέσσερις δισκογραφικές δουλειές. Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει αγαπημένα κλασικά τζαζ τραγούδια.


* ΑΛΊΣ ΑΪΒΑΖΙΆΝ * (Τετάρτη 30 Σεπ)
H Αλίς Αϊβαζιάν έχει λάβει το Δίπλωμα Bachelor's στη Φωνητική Απόδοση από το Berklee College of Music στη Βοστώνη της Μασσαχουσέτης και Δίπλωμα Master's στην Εκπαιδευτική Ηγεσία από το Πανεπιστήμιο Saint Mary στο Σαν Αντώνιο Τέξας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες συμμετείχε με τη φωνή της είτε σαν οδηγός (lead) είτε σαν υποστηρικτής (backing) σε πολυάριθμες ηχογραφήσεις σε στούντιο αλλά και σε παραστάσεις και συναυλίες. Έχει επίσης λάβει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις στην Κύπρο. Τώρα εργάζεται σαν καθηγήτρια Φωνητικής Jazz στο Τμήμα Μουσικής και Χορού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και παράλληλα είναι η Διευθύντρια της Jazz Χορωδίας του Πανεπιστημίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close