Things to Do , Εκδηλώσεις

Για σκοποβολή [και όχι μόνο]... στο σκοπευτήριο Παρεκκλησιάς

Το μεγαλύτερο event σκοποβολής, το σαββατοκύριακο 3 4 Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2015

Το περσινό event άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε πέραν των 1500 επισκεπτών. Φέτος ακόμη πιο αναβαθμισμένο, περιμένει όλους τους επισκέπτες του -κυνηγούς και λάτρεις του αθλήματος- για να ζήσουν από κοντά το απόλυτο σκοπευτικό και κυνηγετικό event στο νησί μας.

Βασιζόμενοι στην περσινή επιτυχία αλλά και σημειώνοντας τις περσινές αδυναμίες, οι διοργανωτές ενίσχυσαν φέτος το The Hunt anf Shoot Event, με σκοπό να προσφέρουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη ικανοποίηση σε σκοπευτές και κυνηγούς πριν από την έναρξη του κυνηγίου. Ένα μοναδικό event  όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν αλλά και να παρακολουθήσουν διάφορα σκοπευτικά παιχνίδια και εκδηλώσεις. Πλούσια δώρα, βαρύτιμα έπαθλα, αρκετή διασκέδαση και μοναδικά παιχνίδια όλα σε ένα μοναδικό χώρο στο σκοπευτήριο Λεμεσού.

Το event θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Στο χώρο θα υπάρχουν παιχνίδια compak, sporting - fun shooting - αεροβόλων πιστολιών/ αεροβόλων όπλων, επιδείξεις, παρουσιάσεις καινούργιων προϊόντων, τοξοβολία και πολλά άλλα.

Επίσης θα υπάρχουν ειδικά παιχνίδια για μικρά παιδιά, αλλά και κοπέλες. Πλούσια δώρα, κληρώσεις και έπαθλα για τους νικητές αλλά και για τους επισκέπτες. Είσοδος δωρεάν!

Φετινές καινοτομίες αποτελούν το παιχνίδι με αεροβόλα πιστόλια με κινητούς στόχους, η ξεχωριστή κατηγορία κόμπακ για πλαγιόκαννα, οι επιδείξεις Ολυμπιακών αθλημάτων, οι δοκιμές Ολυμπιακών, σκοπευτικών αθλημάτων για παιδιά και οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων από τις εταιρείες Sony-Garmin-West Coast-Victory

Χορηγοί του event οι εταιρείες FXPRO – VICTORY

Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα Η Σημερινή.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close