Live Music , Nightlife & Music

Live Τρίτες στο Εναλλάξ

10 μπάντες με δική τους μουσική και δισκογραφία προσκαλούνται από την Λουβάνα Δίσκοι στην μουσική σκηνή του Εναλλάξ στη Λευκωσία για μια σειρά από live sessions

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2015

Οι Τρίτες του φθινοπώρου μπαίνουν δυναμικά στη νυχτερινή ατζέντα της πρωτεύουσας χάρη στη Λουβάνα Δίσκοι.

Από σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη για έξι βδομάδες (μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου) δύο σχήματα στη μουσική σκηνή του Εναλλάξ θα συνθέτουν το περιεχόμενο των live concerts που προτείνει η Λουβάνα Δίσκοι, προσφέροντας  μια ουσιαστική πρόταση μουσικής απόλαυσης.

Στο σύνολο θα παρουσιαστούν 10 διαφορετικά γκρουπ!

Μπάντες με δική τους μουσική, με δισκογραφία, το προφίλ της σύγχρονης ντόπιας μουσικής δημιουργίας, προσκαλούνται από την Λουβάνα Δίσκοι στην μουσική σκηνή του Εναλλάξ στη Λευκωσία για μια σειρά από live sessions.

Στόχος της προσπάθειας αυτής σύμφωνα με τη "Λουβάνα Δίσκοι" είναι να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα έκφρασης των ντόπιων συγκροτημάτων που αποτελούνται από υψηλής αισθητικής μουσικούς, οι οποίοι παρότι χτίζουν την προσωπική τους πορεία μέσα στην αφάνεια είναι αυτοί που τελικά συνθέτουν την δύναμη και την δυναμική της εγχώριας μουσικής δημιουργίας. Η παρουσία αυτών των γκρουπ στα φεστιβάλ Φέγγαρος, επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας εγχώριας μουσικής κοινότητας η οποία παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων μιας δισκογραφικής πορείας ή ενός χώρου έκφρασης, επιμένει να υποστηρίζει την μουσική δημιουργία, προτείνοντας μια άλλη αισθητική ποιότητα στα ακούσματα μας. Είναι αυτά τα συγκροτήματα που σήμερα αποτελούν ό,τι καλύτερο διαθέτει η μουσική σκηνή του νησιού και που εκπροσωπώντας το καθένα διαφορετικό στυλ μουσικής, από ροκ μέχρι και ηλεκτρονική, ανατρέπουν την «εντύπωση» ότι η ντόπια μουσική δημιουργικότητα έχει ελάχιστα να προσφέρει. Αντιθέτως η παρουσία τους επιβεβαιώνει πως επιβάλλεται να δημιουργείται συνεχώς χώρος έκφρασης για αυτούς τους φρέσκους και έμπειρους μουσικούς οι οποίοι «παλεύουν» για να μοιραστούν την «προσωπική» τους ιστορία με το κοινό, κόντρα στην στερεότυπη μουσική ψυχαγωγία.

Ανάμεσα σε άλλους θα εμφανιστούν οι J.Kriste, Master of Disguise, οι The Low Spark, οι Delirium Elephants οι Belua καθώς και μία από τις καλύτερες μπάντες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, οι The Cave Children, ενώ από την Ελλάδα θα ταξιδέψει και ο Moa Bones.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των AUTUMN TUESDAY LIVE SESSIONS έχει ως εξής:

Τρίτη 20 Οκτωβρίου

● J.Kriste, Master of Disguise
● Demetris Soteriou
[PSYCH ROCK / FOLK]

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 
● The Low Spark
● Moa Bones (GR)
[ALT. ROCK / FOLK BLUES]

Τρίτη 3 Νοεμβρίου

● Chris & Terry Drum Ensemble
● Pan
[ELECTRONIC / EXPERIMENTAL]
 

Τρίτη 10 Νοεμβρίου

●J.Kriste, Master of Disguise
● J.Forbes
[PSYCH ROCK / FOLK ROCK]

 

Τρίτη 17 Νοεμβρίου

● The Low Spark
● Delirium Elephants
[ALT. ROCK]

Τρίτη 24 Νοεμβρίου

●The Cave Children (GR)
● Belua
[PSYCH / POP ROCK]

Τα φθινοπωρινά αυτά live concerts ξεκινούν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 και θα συνεχιστούν κάθε Τρίτη μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2015. Το εισιτήριο για όλες τις συναυλίες θα είναι €8 εκτός στις 24 Νοεμβρίου που θα είναι €10. Θα υπάρχει και γενικό εισιτήριο για όλα (6) τα events προς €35.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close