Live Music , Nightlife & Music

Ποιους θα δούμε αύριο στη σκηνή των MAD Music Awards;

Είναι τα MAD το μουσικό γεγονός της χρονιάς;

Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτωβρίου 2015

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα ηχηρά ονόματα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στη σκηνή των MAD Music Awards 2015.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ πιστός στα Mad video Music Awards Ελλάδος φαίνεται ότι εκτός από υποψήφιος στην κατηγορία Άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς για τα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD music awards Cyprus, the concert έρχεται προκειμένου να απογειώσει με τις επιτυχίες του την απόλυτη συναυλία της χρονιάς.

Εκτός από τον Σάκη Ρουβά στη συναυλία θα συμμετάσχουν επίσης οι ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ONIRAMA, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, DEMY, BOYS AND NOISE, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, ΠΑΠΙΓΙΟΝ BAND, MINUS ONE και Courtney σε μοναδικές εμφανίσεις και σε συνεργασίες έκπληξη!

Τα πρώτα Cytamobile Vodafone MAD Music Awards Cyprus, The Concert θα πραγματοποιηθούν στις 28 Οκτωβρίου στις 7:30, όπου Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες θα ανέβουν στη σκηνή στο Κλειστό Γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία στη Λευκωσία για την απόλυτη συναυλία της χρονιάς.

Τα VMAS είναι το πιο μεγάλο μουσικό event που δημιουργήθηκε και παρουσιάζεται από το MAD TV στην Ελλάδα, για 12 ολόκληρα χρόνια με τεράστια επιτυχία. Κατά τη διάρκεια των 12 αυτών χρόνων έχουν περάσει από τη μουσική σκηνή όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες της Ελλάδας αλλά και ονόματα από το διεθνές πεντάγραμμο, ενώ οι διασκευές των τραγουδιών και τα ανατρεπτικά ντουέτα έχουν μείνει στη μουσική ιστορία. 

Με γνώμονα τα παραπάνω στήθηκε και η ιδέα των πρώτων μουσικών βραβείων Κύπρου, Cytamobile-Vodafone MAD MUSIC AWARDS CYPRUS – THE CONCERT, με κύριο σκοπό τη δημιουργία μουσικής κουλτούρας στη χώρα μας, αλλά και τη στηρίξη των Κύπριων καλλιτεχνών που κάνουν καριέρα όχι μόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στην Κύπρο.


Παρουσιαστές: Έβελυν Καζαντζόγλου και Θέμης Γιωργαντάς

Προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Proud Sponsor AMERICAN Express, Drinks by Somerby, Make up by L’oreal Paris, Hair by L’oreal Professionel, Official Carrier: Blue Air

Εισιτήρια: www.Tickethour.com.cy, ASC courier και από τα γραφεία του MAD 22472472.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close