Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

10+1 νέα και ανανεωμένα στέκια της Λεμεσού

Ένα άλλο αέρα φέρνουν στην πόλη τα καινούργια στέκια που άνοιξαν ή ανανεώθηκαν

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2015

Αν φημίζεται για ακόμα κάτι η πόλη της Λεμεσού αυτό είναι οι διάφοροι χώροι και μαγαζιά για ποτό, καφέ και καλό φαγητό. Συγκεντρώσαμε όλα εκείνα που άνοιξαν σήμερα στη Λεμεσό ή ανανεώθηκαν και σου τα παρουσιάζουμε.

Τα καινούργια 

Balcony Bar & Restaurant
Το Μπαλκόνι Bar-Resto αποτελεί το νέο hot meeting-point της Λεμεσού που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με ιταλικές πινελιές την οποία επιμελήθηκε ο βραβευμένος σεφ Αντώνης Χαραλάμπους (4ος στον κόσμο). Διακόσμηση συνδυασμού πέτρας και ξύλου που σου δίνει την αίσθηση μιας φιλικής ατμόσφαιρας. Καθισμένος στο μπαλκόνι απολαμβάνεις τη μοναδική θέα που ξεκινά από τον πεζόδρομο της Σαριπόλου και φτάνει μέχρι την εκκλησία της Αγίας Νάπας.
(25212600), Κανάρη 17, Λεμεσός

Satellite
Ένα φρέσκο, νεανικό μπαράκι για ποτάκι με χαλαρή διάθεση, ιδιαίτερες μουσικές επιλογές και διάφορα cocktails άνοιξε στη Γλάδστωνος εδώ και μερικές βδομάδες. Με ιδιαίτερο ύφος, διακόσμηση από τα 80’s και μια μαρμάρινη μπάρα που προσθέτει μία ακόμα artistic νότα στον χώρο. (99849513), Γλάδστωνος 112, Λεμεσός

Mantra Terra Lounge Restaurant
Ένας νέος πολύ φωτεινός χώρος άνοιξε στη Λεωφόρο Αμαθούντος και προσφέρει εκλεκτό φαγητό. Το μενού του περιλαμβάνει ασιατική κουζίνα, μεγάλο μπουφέ, γαλλικά πιάτα, ελληνική και μεσογειακή γαστρονομία, ιταλικές γεύσεις και μία σειρά θαλασσινών. Ένας μεγάλος χώρος για καλοφαγάδες που αναζητούν fusion επιλογές.
(95 110722), Λεωφόρος Αμαθούντος 108, Λεμεσός

Epsilon Resto-Bar
Το φρεσκότατο Έψιλον Resto & Bar είναι νας ολοκαίνουργιος χώρος που συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία και την απλότητα των γεύσεων. Εδώ εξειδικευμένη μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα βρίσκεται στη διάθεσή σου με αρκετές επιλογές από ψάρια και θαλασσινά μέχρι και κρεατικά. Όσο για τα τσιμπήματα αλλά και τα ορεκτικά, τα κυρίως και τα homemade επιδόρπια σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν. Στο Έψιλον θα απολαύσεις και το προσεγμένο του wine list, όπως και τα δροσερά του κοκτέιλ. Ενώ ο χώρος θα σε μαγέψει κυριολεκτικά, μια που το μοντέρνο και πανέμορφο ambience με τους καναπέδες και το μεγάλο ενυδρείο ψαριών σε συνδυασμό με τη μουσική, το κατατάσσουν στην υψηλότερη βαθμίδα των επιλογών σου. Ενημερωτικά μέχρι τις 23.00 οι lounge ρυθμοί δίνουν τη θέση τους στα break beats και η νύχτα μεταμορφώνεται σε μια έξοδο γεμάτη εκπλήξεις!
(25051393) Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός. Δ-Κ 10.00-02.00.

Nels Restaurant
Ένας ολοκαίνουργιος χώρος που αναμένεται να ανοίξει αυτές τις ημέρες στη Λεμεσό. Ένα fusion εστιατόριο που χαρακτηρίζεται ως casual, για κάθε περίσταση προσφέροντας ποτό, διάφορα τσιμπήματα και φαγητό. Το αναμένουμε για να το δοκιμάσουμε. 
(25333321), Ρήγα Φεραίου και Γρίβα Διγενή 14, Λεμεσός

Caldi Coffee & Lounge Bar
Η νέα cozy καφετέρια της Λεμεσού έκανε την εμφάνισή της τον περασμένο Ιούλιο. Σε ένα χαλαρό περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, δροσερά ποτά αλλά και νόστιμα πιάτα από σαλάτες, σάντουιτς και μπέργκερς. Εκείνο όμως που ξεχωρίζει στο Caldi είναι τα λαχταριστά του Donshake. Ένας συνδυασμός milkshake σερβιρισμένο με πεντανόστιμα donuts της αρεσκείας σας.
(25334999/96848409) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 139, Λεμεσός

No Name Café
Ακόμα ένα όμορφο στέκι έκανε την εμφάνισή του το καλοκαίρι στην πόλη. Το No Name Café προσφέρει φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες σε πολύ καλές τιμές, σπιτική λεμονάδα, διάφορα σνακ, σάντουιτς, μπέργκερ, κρύα πιάτα και διάφορα γλυκά. Απολαύστε το καφεδάκι σας στο όμορφό του μπαλκόνι με τις χρωματιστές καρέκλες.
(99566207) Θέμιδος 8 Λεμεσός

Τα ανανεωμένα

Bono Bar & Restaurant
Το Bono Bar & Restaurant έκανε την εμφάνισή του στην πόλη τον Αύγουστο, παραμένει ανοιχτό από το πρωί μέχρι τις 17.00 και προσφέρει καθημερινά ένα ειδικό μενού για γεύμα με σπιτικά πιάτα με μόνο 5 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει επιλογές και για χορτοφάγους. Μια καλή, εύκολη και νόστιμη επιλογή για τους Λεμεσιανούς και όχι μόνο.  
(25378800 - 25345533), Γλάδστωνος 69, Λεμεσός

Frankie's Social
Το εστιατόριο Frankie's Social λειτουργεί μαζί με το Milk Bar υπό τη διεύθυνση του Ομίλου Εστιατορίων Νέο Φάληρο εντελώς ανακαινισμένο. Ένας γουστόζικος και πολύ εκλεπτυσμένος χώρος που προσφέρεται για υψηλών προδιαγραφών έξοδο για ποτό, cocktails και καλό φαγητό από μία σειρά ιδιαίτερων πιάτων. Η κάβα του περιλαμβάνει εκλεκτά κρασιά από Ιταλία, Γαλλία και Νέα Υόρκη. Το ατμοσφαιρικό με νεοϋρκέζικο αέρα bar-restaurant αγαπά τις τζαζ μουσικές επιλογές και τα lounge ακούσματα.   
(25354101), Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄226, Λεμεσός

Gioia lounge bar
Οι ιδιοκτήτες του ανακαινισμένου και φρεσκαρισμένου bar της Λεμεσού βάφτισαν το μαγαζί τους Goioa που στα ιταλικά σημαίνει χαρά και ευτυχία. Το μπαράκι άλλαξε κάπως το προφίλ του θα προσφέρει τρεις διαφορετικές στιγμές διασκέδασης αφού είναι καθημερινά ανοικτό προσφέροντας σχεδόν τα πάντα. Από τις 15.00 μέχρι τις 20.00 λειτουργεί ως καφέ, από τις 20.00 μέχρι αργά το βράδυ μεταμορφώνεται σε lounge bar με εκλεκτά ποτάκια και cocktailw ενώ τα παρασκευοσάββατα ανεβάζει τα ντεσιμπέλ και μετατρέπεται σε κλαμπάκι για χορό και ποτό μέχρι τις 3.00.
(99107108), Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 3027, Λεμεσός  

Μαντάμ
Κλασική αξία πλέον στην νυχτερινή ζωή της Λεμεσού που έφερε ένα άλλο αέρα στην θρυλική Πλατεία Ηρώων. Το αγαπημένο μας στέκι ανανέωσε το μενού με τα ποτά του προσθέτοντας ορισμένα εποχιακά κοκτέιλ διατηρώντας όμως και τα προηγούμενα για τους φανατικούς φίλους τους. Παράλληλα ενίσχυσε την λίστα των κρασιών του προσθέτοντας αρκετές κυπριακές ετικέτες. Πέραν των ποτών ανανεώνονται τα platters λανσάροντας το bar food menu. Τέλος, το Μαντάμ προωθεί και τα μη αλκοολούχα κοκτέιλ δημιουργώντας τέτοια με βάση το τσάι κυρίως για τις απογευματινές ώρες.
(25364218)Οδός Ανδρέα Δρουσιώτη, 3040, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός    

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close