Things to Do , Εκδηλώσεις

Στο Dance Waves Festival ο σύγχρονος χορός έχει την τιμητική του

Το σαββατοκύριακο 7 8 Νοεμβρίου, το Dance Lab Nicosia διοργανώνει στο black box θέατρο του Εγκώμιου Πολιτιστικού Κέντρου το 5οDance Waves Festival

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2015

Αν και είναι η πέμπτη φεστιβαλική διοργάνωση σύγχρονου χορού με την σφραγίδα του Dance Lab Nicosia, στην ουσία αποτελεί μια νέα “πρώτη”, μια νέα δημιουργική αρχή.

Τη νέα αρχή του Dance Waves Festival συνυπογράφουν καλλιτεχνικά εννέα συμμετοχές (επτά κυπριακές και δυο από το εξωτερικό), προσκαλώντας από καρδιάς το κοινό της τέχνης χορού στη Λευκωσία να κατακλύσει το black box θέατρο του Εγκώμιου. Ενισχύοντας την προσπάθεια της νέας αρχής, τον δίκαιο αγώνα των “υπηρετών” της τέχνης χορού να κατοχυρώσουν αλλά και εξελίξουν αυτό που τους ανήκει.

Μετέχουν οι: Χάμιλτον Μοντέιρο
Αέλιον (Φωτεινή Περδικάκη)
ΜιλέναΟύγκρεν Κούλα
Aneesha Μιχαήλ
Ομάδα ΡΑ (Στέλλα Ευτυχίου, Baoonz, Σωκράτης Τζιάζας,Ελισάβετ Παναγιώτου,Χριστιάνα Μιχαήλ)
Σουζάνα Φιαλά
Αλεξία Νικολάου
ΜauraMorales (Γερμανία) και
SmadarGoshen (Ισραήλ).

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι αυτοσχεδιασμού με τη Γερμανίδα χορεύτρια Maura Morales το Σάββατο (7/11, στις 11.00 στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο).

Στο τέλος κάθε βραδιάς παραστάσεων θα γίνει επίσης συζήτηση με εισηγήτρια την Νατάσα Γεωργίου (διευθύντρια του movingartscentre και creative director για πολιτιστικά προγράμματα, στο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Μίτος) με τίτλο "Εσύ τι κατάλαβες τώρα;". Πόση σημασία έχει για τον καλλιτέχνη να επικοινωνήσει το έργο του και πόση σημασία έχει για τον θεατή να καταλάβει αυτό που θέλει να πεί ο καλλιτέχνης; 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close