Things to Do , Εκδηλώσεις

Άρχισαν οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο Λεμεσού 2016

Εσύ θα τρέξεις του χρόνου;

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2015

Η έναρξη των εγγραφών στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5Χλμ ξεκίνησαν. Πρόκειται για τον πιο δημοφιλή δρόμο ανάμεσα σε ντόπιους συμμετέχοντες, ο οποίος αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο από τους δρομείς, αλλά και από τις εταιρείες όλης της Κύπρου. Κατά την εκδήλωση του 2015, η εν λόγω διαδρομή σημείωσε sold out, με περισσότερες από 150 εταιρείες ανά το παγκύπριο να εκπροσωπούνται από πέραν των 5000 δρομέων. Και κατά τη φετινή εκδήλωση επιθυμούμε να δούμε τον ίδιο παλμό και αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας για να έχουν όλοι οι συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό, ανακοινώνεται και η έναρξη της λειτουργίας της νέας μας ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα κτίστηκε από την αρχή, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες καινοτομίες στο χώρο του διαδικτύου. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι περισσότερες και πιο δυναμικές, ακολουθώντας διεθνή πρότυπα αντίστοιχων αθλητικών εκδηλώσεων, που είναι ικανές να ευχαριστήσουν τον κάθε δρομέα, εθελοντή και θεατή της μεγαλύτερης αθλητικής εκδήλωσης της Κύπρου.

Μπορείτε να την επισκεφτείτε στο www.limassolmarathon.com και να ενημερώνεστε για κάθε νέο που αφορά στο Μαραθώνιο Λεμεσού.

Ακολούθως, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του newsletter για το μήνα Νοέμβριο. Μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις από δρομείς, υποστηρικτές και φίλους του Μαραθώνιου Λεμεσού και να πάρετε πληροφορίες τόσο σε θέματα προπόνησης όσο και σε θέματα διατροφής. Μπορείτε να βρείτε και διαδικτυακά την έκδοση Νοεμβρίου ακολουθώντας το σύνδεσμο Newsletter, ενώ αν επιθυμείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε κάθε μήνα τη νέα μας έκδοση, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα.

Η έκπτωση 40% στις εγγραφές συνεχίζει να υφίσταται μέχρι και την 31 Ιανουαρίου, ή μέχρι εξαντλήσεως των πρώτων 500 θέσεων για κάθε αγωνιστικό δρόμο (εξαιρείται ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5Χλμ). Η γρήγορη εγγραφή σας εξασφαλίζει τη θέση σας στο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού, ο οποίος φέτος γιορτάζει 10 χρόνια ζωής.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close