28 November 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

Σεμινάριο: Οι Πρίγκιπες δεν έρχονται Ουρανοκατέβατοι

H Ακαδημία Σχέσεων της Αθήνας επιστρέφει στην Κύπρο για να μας διδάξει πώς να βρούμε την αληθινή αγάπη

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2015

Εγώ το λέω, οι ταινίες του Hollywood και τα παραμύθια μάς έχουν χαλάσει! Όλες περιμένουμε να ζήσουμε το μεγάλο έρωτα με τον πρίγκιπα που θα έρθει πάνω στο άσπρο άλογο. Κι αν βρούμε κανένα δύσμοιρο
άντρα, τον τιμωρούμε με τον τρόπο μας, επειδή δεν είναι όπως εμείς το φανταστήκαμε.
 
Γι' αυτό, λοιπόν, αν κουράστηκες από τις συνεχείς συγκρούσεις και τους αλλεπάληλους χωρισμούς, αν πιστεύεις ότι έχεις ζήσει κάθε είδους παρεξήγηση και τσακωμό με το αντίθετο φύλο. Αν είσαι γυναίκα και θέλεις να κατανοήσεις περισσότερο την αντρική σκέψη και φιλοσοφία ή αν είσαι άνδρας και θέλεις να μάθεις περισσότερα από τα 120 pins που έχει το μυαλό μιας γυναίκας. Ή αν έχεις βαρεθεί τις ανούσιες σχέσεις, ή ακόμα κι αν είσαι σε μια σχέση και βαρέθηκες τους καβγάδες... Τότε αυτό το σεμινάριο είναι για σένα!
 
Ένα διαδραστικό -γεμάτο χιούμορ και γνώση- workshop 4 ωρών, το οποίο, μέσα από καθημερινά παραδείγματα και διαδραστικά σκετς, θα σε μυήσει στην τέχνη των Σχέσεων και θα σε βοηθήσει να εντρυφήσεις στα μυστικά των δύο φύλων. Μόνο και μόνο ο τίτλος του, "Οι Πρίγκιπες δεν έρχονται Ουρανοκατέβατοι", εμένα με πείθει να δώσω το 'παρών' μου. Κι είμαι σίγουρη ότι, αν σου πω πως είναι ένα ταχύρρυθμο workshop με στοιχεία stand-up comedy, που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια μοναδική σχέση με το ταίρι σου, τότε θα βρεθούμε εκεί.
 
O Νικόλας Ουρανός, Ειδικός Σχέσεων, Ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, και συγγραφέας του #1 best-seller βιβλίου στην Κύπρο "Αγάπη Τώρα" και ο Κώστας Πρίγκιπας, ο ανεπανάληπτος Κύπριος stand-up comedian, σε μια εμφάνιση έκπληξη, θα σε βοηθήσουν με γνώση και χιούμορ, να ξεμπλοκάρεις και να αφήσεις στο παρελθόν ό,τι σε κρατά μακριά από την Αληθινή Αγάπη. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Love Workshop είναι να θέλεις πραγματικά να δημιουργήσεις ή να αναπτύξεις την ερωτική σου σχέση, να είσαι έτοιμος ή έτοιμη να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να είσαι ανοιχτός/ή στο να ακούσεις νέες μεθόδους και εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις την Αληθινή Αγάπη. 
Ώρα: 10.30-14.30. Κόστος συμμετοχής €30 (για ένα άτομο, εισιτήριο προσφοράς για δύο άτομα, oe40). Προπώληση εισιτηρίων viva.gr και από acadimiasxeseon.gr. Πληρ. +30 6939191566.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close