12-13 December 2015
Things to Do , Εκδηλώσεις

Το Εργαστήρι Αγάπης του Αϊ-Βασίλη... μας υποδέχεται και φέτος

Λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χαρούν σε ένα διήμερο με πολλές εκπλήξεις!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2015

 Ένα υπέροχο διήμερο με πολλές δραστηριότητες και διασκέδαση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING.

Το "Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη", θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 12/12 και την Κυριακή 13/12, από τις 11.00 μέχρι τις 19.00.

Εκεί οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξύλο, πολυστερίνη και χαρτόνια και ζυμαράκι, να φτιάξουν κάρτες, να διακοσμήσουν μπισκότα, τσόχινες χριστουγεννιάτικες μπότες, κουκουνάρια και άλλα πολλά! Ο κ. Πανίκος θα βοηθήσει τα παιδιά να φτιάξουν τις δικές τους πήλινες κατασκευές και οι νεράιδες του FUNRAISING θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα (face painting) όσων παιδιών θέλουν.

Η είσοδος για τα παιδιά που θέλουν να δημιουργήσουν μερικά ή και όλα τα πιο πάνω είναι μόνο €15 ενώ η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν.

Επίσης το χώρο θα επισκεφθεί ο Άγιος Βασίλης, θα διαβαστούν παραμύθια και ακουστούν  Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, θα υπάρχει χορός, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών για παιδιά και Χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων αλλά και γλυκών και ό,τι άλλο λαχταράει η καρδιά σας.

Ο Πολιτιστικός Χώρος Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού, λοιπόν, στις 12 & 13 Δεκεμβρίου, θα μετατραπεί σε ένα μαγικό μέρος όπου τα τραγούδια των χορωδιών και οι χορευτικές επιλογές των σχολών χορού αλλά και θέατρο και παραμύθια θα μεταφέρουν το πνεύμα των ημερών στον κάθε παρευρισκόμενο, δίνοντας μια μοναδική εμπειρία Χριστουγεννιάτικου πνεύματος στην πόλη της Λεμεσού.

Το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη πραγματοποιείται φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά και είναι κάτω από την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού.

Φέτος το Εργαστήρι του Άη Βασίλη πραγματοποιείται με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου η οποία αποτελεί ένα ουσιαστικό συμπαραστάτη του Συνδέσμου σε πολιτιστικό αλλά και σε φιλανθρωπικό επίπεδο.

Ώρα: 11.00-19.00. Περισσότερες πληροφορίες, http://www.funraising.org.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close