Things to Do , Εκδηλώσεις

5 Xmas bazaar για εκπληκτικές αγορές

Αγορές, λιχουδιές και πολλές άλλες δραστηριότητες σε ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους, λιχουδιές και πολλά ακόμα θα βρείτε στα χριστουγεννιάτικα παζαράκια που στήνονται αυτήν την περίοδο. Σε κάποια μάλιστα από αυτά θα κάνετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το έργο συλλόγων και οργανώσεων.

 

Ένα χριστουγεννιάτικο pop-up event στο κέντρο της Λεμεσού!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο πιο κοντά μας και εμείς αυτό που μένει να κάνουμε είναι να ετοιμαστούμε για να τα υποδεχτούμε όπως ακριβώς τους πρέπει: με λάμψη, στολίδια, χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και φυσικά με αγάπη και ανθρωπιά!

Μερικές μέρες λοιπόν πριν από τα Χριστούγεννα, κι εκεί που οι πόλεις ανάβουν τα φώτα τους, οι αγορές δίνουν κι αυτές δυναμικά το παρών τους προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν τις αγορές τους αλλά και να μαγευτούν από την ομορφιά τους.

Μια τέτοια αγορά θα στηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10.00-22.00, στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στο χώρο της Στέγης Χορού (Dance House Lemesos) στην Πλατεία Ηρώων.

Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν όμορφες ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του σπιτιού τους, μικρά έργα τέχνης, χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, γλυκές απολαύσεις, καφέ/τσάι καθώς και σνακ.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι από την Ουτοπία

θα προσφέρονται χορτοφαγικό – νηστήσιμο γεύμα και διάφορα ροφήματα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ουτοπία Κολεκτίβα στην παλιά Λευκωσία θα πραγματοποιήσει το χριστουγεννιάτικο της ολοήμερο παζαράκι στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο χώρος έξω από την Ουτοπία θα φιλοξενήσει χειροτέχνες με όμορφες δημιουργίες, έξυπνα χριστουγεννιάτικα δώρα και παραγωγούς με φυσικά, βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα και λιχουδιές. Μουσική θα συνοδεύει το παζαράκι όλη μέρα και οι μικροί φίλοι και φίλες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες. Από την ομάδα της Κολεκτίβας θα προσφέρονται χορτοφαγικό – νηστήσιμο γεύμα και διάφορα ροφήματα.

Με αφορμή, τέλος, το παζαράκι, τα παιδιά της Ουτοπίας θέλουν και φέτος να μας υπενθυμίσουν κάτι: «Και μη ξεχνάτε: τα Χριστούγεννα όπως και ο μανιώδης καταναλωτισμός μας προσεγγίζουν σιγά σιγά! Θα ήταν καλά να έχουμε υπόψη μας ότι με κάθε ευρώ που ξοδεύουμε ψηφίζουμε για το πώς θέλουμε τον κόσμο γύρω μας! Αν επιθυμείτε έναν κόσμο, όπου η ηθική, η ισότητα και ο σεβασμός είναι ο κύριος άξονας της ζωής μας, τότε προτιμήστε να ξοδέψετε τα λεφτά σας σε μικρές ηθικές επιχειρήσεις και να υποστηρίξετε τη ντόπια κοινότητα και οικονομία».

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου

Το Breakfast at Teafunny’s μας καλεί και φέτος να περάσουμε μια πολύ όμορφη μέρα, με πολλές δραστηριότητες και συνάμα να συμβάλουμε και σε έναν καλό σκοπό. Μέρες που είναι..

Στο φιλανθρωπικό και άκρως Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι λοιπόν που διοργανώνει θα βρεις χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δωράκια, ενώ για τα παιδιά επιφυλάσσει δημιουργικές δραστηριότητες, παιδικές χορωδίες και μπαλέτο και πολλές - πολλές εκπλήξεις.

Ακόμα στο παζαράκι μπορείτε να βρείτε το γούρι του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για το 2016.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.… για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Οι Αλκυονίδες στηρίζουν και φέτος τις άπορες οικογένειες

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που βιώνουν πολλές οικογένειες και θέλοντας αυτά τα Χριστούγεννα να μπορεί να τα γιορτάσει κάθε κυπριακό σπίτι, το Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι.

Σκοπός και φέτος είναι η ανακούφιση όσο το δυνατό περισσότερων άπορων οικογενειών, εξ ου και μας καλούν όλους να στηρίξουμε με όποιον τρόπο και όσο μπορούμε την εκδήλωση.

Φέτος, το Παζαράκι των Αλκυονίδων, πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου (καινούργιο ΓΣΠ) στη Λευκωσία, από τις 10:00  το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν παιδικές χορωδίες, ενώ θα υπάρχουν προς πώληση σπιτικά φαγητά, γλυκά, διάφορες χειροτεχνίες κ.ά. Ακόμα θα προσφέρεται πλούσιος μπουφές για το κυριακάτικό σας γεύμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Σωματείο Αλκυονίδες έχει φροντίσει για την ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με διάφορα παιχνίδια ενώ θα γίνει κλήρωση με πλούσια δώρα.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες. 

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Χριστουγεννιάτικο bazaar στην Πάφο!

Στο πνεύμα των γιορτών μπαίνει και το Τεχνόπολις20 το οποίο διοργανώνει ένα παζαράκι με πολλές εκπλήξεις!

Στον Πολιτιστικό Χώρο «Τεχνόπολις 20» στην Πάφο την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, μεταξύ 10.00-17.00, θα περάσουμε όμορφα, θα μπούμε στο θετικό πνεύμα των Χριστουγέννων, και θα κάνουμε και πολύ ενδιαφέρουσες αγορές!

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το 2o Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι που διοργανώνει και το οποίο θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες δημιουργούς, αλλά και εθελοντικούς οργανισμούς, σε ένα όμορφο εορταστικό περιβάλλον. 

Εκεί θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες όπως κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά, τσάντες, βιβλία, εσάρπες και όχι μόνο ιδανικά για τα δώρα των γιορτών, ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στο καφενείο του Τεχνόπολις 20 καθώς και τα σπιτικά γλυκά που προσφέρει.

Παράλληλα, στις 12.00 παιδική χορωδία θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ στις 15.00 τα παιδιά θα μπορούν δωρεάν να απολαύσουν αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Ακόμα:

O Δήμος Σωτήρας βάζει τα γιορτινά του

Όλη η Λεμεσός ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα [Όλες οι εκδηλώσεις]

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close