Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τις Madame Figaro "Γυναίκες της Χρονιάς"

Η διαδικασία της ψηφοφορίας άρχισε και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2015

Γεννήθηκες γυναίκα… για πάντα γυναίκα! Γεννιέσαι… αγαπάς και αγαπιέσαι, ανακαλύπτεις τον κόσμο με μια άλλη ματιά, πέφτεις και δακρύζεις, σηκώνεσαι και είσαι για μια ακόμα φορά νικήτρια, αισθάνεσαι, πονάς, χαμογελάς, μεγαλώνεις. Ξέρεις να προσφέρεις, να δίνεις, να συμπαρίστασαι, ξέρεις, γιατί είσαι γυναίκα!

40 υποψήφιες, 8 κατηγορίες
Εντεκα χρόνια ζούμε ανάμεσα στις πιο δυναμικές, δημιουργικές και υπέροχες γυναίκες της Κύπρου! Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, η Madame Figaro διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Shiseido. Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της, την περίοδο Σεπτέμβριος 2014 - Σεπτέμβριος 2015.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2015 που παρουσιάζει η Shiseido. 40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2015 σε 8 κατηγορίες! Ερμηνεύτριες, Ηθοποιοί, Δημιουργοί/Εικαστικοί, Επιστήμονες/Ακαδημαϊκοί, Αθλήτριες, Fashion Designers,

Επαγγελματίες/Επιχειρηματίες, και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί παρουσιάζονται οι 40 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2014 - Σεπτέμβριος 2015.

Πως να ψηφίσεις
Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ισχύει μέχρι τις 15/01/2016 ενώ οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτήν με 4 τρόπους, μέσω τηλεφώνου, αποστέλλοντας sms, μέσω του ψηφοδελτίου που θα βρίσκεται στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου της Madame Figaro. Μπορείτε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά και ΕΔΩ.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς είναι το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 που παρουσιάζει η Shiseido θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2016 σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως και κάθε χρόνο, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTYLINE, BOSCH OIKIAKEΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, KERASTASE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ SECRETS
ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS
Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ: Με την εγκυρότητα του EUROPEAN UNIVERSITY CYPRUS

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close