Things to Do , Εκδηλώσεις

Είσαι έτοιμος για ράλι... κλασικού αυτοκινήτου;

Την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, μην χάσεις το Χριστουγεννιάτικο Ράλι Περιήγησης, που διοργανώνει η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2015

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, μας καλεί σ' ένα Ράλι Περιήγησης με άρωμα Χριστουγέννων. 

Στόχος της διοργάνωσης, είναι η ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου Λεμεσού, για παροχή χριστουγεννιάτικου γεύματος για όλους, ιδιαίτερα της μέρας των Χριστουγέννων όπου οι ανάγκες είναι αυξημένες. Η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων της από τη διοργάνωση του 2ου Χριστουγεννιάτικου Ράλι περιήγησης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού για την αγορά τροφίμων.

Το ράλι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου. Η εκκίνηση της διαδρομής θα δοθεί στο χώρο του Μουσείου Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου στην οδό Επιμηθέως στη Λεμεσό. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει στις 10:01, με μία δοκιμασία δεξιοτήτων οδήγησης και ακολούθως η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της επαρχίας Λεμεσού με ενδιάμεση στάση για καφέ και τερματισμό το χωριό Αρακαπάς, όπου θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα, απονομή βραβείων και αναμνηστικών.

Παράλληλα, το Μουσείο Ιστορικού & Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου, θα διαθέσει κλασικά αυτοκίνητα από τα εκθέματά του, για χρήση, έναντι προκαθορισμένης ελάχιστης εισφοράς. Οι εισφορές αυτές θα διατεθούν και πάλι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού.

Για περισσότερες φωτογραφίες από τη περσινή εκδήλωση επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα μας στο www.likokclub.com.cy.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close