26-27 December 2015
Live Music , Nightlife & Music

Μια οικογενειακή συναυλία στο ρυθμό… ενός παραμυθένιου κόσμου!

“Princess the Hero Concert” μια Συναυλία...γεμάτη ρυθμό, up tempo, κίνηση, ζωντάνια και μαγεία

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2015

Γνωστά αγαπημένα τραγούδια από τις ταινίες Frozen, Barbie, Toy Story κ.ά. ζωντανεύουν στη σκηνή σε μια φαντασμαγορική συναυλία που θα φέρει τα παιδιά σε επαφή με τη σύγχρονη ορχήστρα επί σκηνής, μέσα από ένα υπερθέαμα, που θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους στο ρυθμό ενός παραμυθένιου κόσμου!

«Σχολείο για πριγκίπισσες», «Αν είχα μαγεία» «Let it go», «Βασίλισσα των Ωκεανών», «Εγώ κι εσύ μαζί», είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια που θα ζωντανέψουν στη σκηνή με τη φωνή της ταλαντούχας νεαρής ερμηνεύτριας Σοφίας Πατσαλίδου, την οποία θα συνοδεύει, στο ρόλο του «ήρωα- πρίγκιπα» ο δεκαοχτάχρονος τενόρος Γιώργος Ιωάννου. Στο «ρόλο» του Μαέστρου ο γνωστός μουσικός, συνθέτης Ευθύβουλος Θεοχάρους, ο οποίος έχει τη μουσική επιμέλεια, τις ενορχηστρώσεις και το συντονισμό της ορχήστρας.

Στη σκηνή εμφανίζονται οι μουσικοί Ευθύβουλος Θεοχάρους (πιάνο), Βίκη Χατζηανδρέου (βιολί), Κώστας Χαλλούμας (κοντραμπάσο), Ευάγγελος Ευαγγέλου (κιθάρες), Ρόδος Παναγιώτου (κρουστά) και Γιώργος Ντίνεβ (πλήκτρα).

Η Συναυλία εκτός από το θέαμα που θα προσφέρει στοχεύει να μεταφέρει αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα στα παιδιά που νοσηλεύονται και αγωνίζονται και που λόγω συνθηκών υγείας δεν μπορούν να βρίσκονται στο θέατρο για να την απολαύσουν από κοντά.

Με το μότο “Streaming Hope to Hospitalized Children” οι συντελεστές στέλνουν το μήνυμα ότι Πριγκίπισσα και Ήρωας στη σκηνή της ζωής, είναι ο κάθε ένας από εμάς...μέσα από τον αγώνα και τις πράξεις μας.

H Συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, με τη στήριξη για την κάλυψη και παραγωγή μετάδοσης της TRIPLE AAA PRODUCTIONS.

Τη Συναυλία που αποτελεί μια Πολιτιστική Προσφορά της Τράπεζας Πειραιώς, παρουσιάζουν οι εταιρείες KPMG, LOGICOM και CPM. Την παραγωγή υπογράφει η CHANDAL ENTERTAINMENT.

 

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Προγράμματος «ΑΡΙΑΔΝΗ» του Φόρουμ Εντατική Θεραπείας.

Ώρα: Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, 15.30 & 18.30 & την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, 11.00 & 16.30. Εισιτήρια προς €10 πωλούνται online στο www.SoldoutTickets.com.cy και σε επιλεγμένα περίπτερα Soeasy παγκύπρια και στα περίπτερα Μακεδονιτίσσης 74, Easy Stop Λατσιά και Time Out Πάφου. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 70007705.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close