Nightlife & Music , Bars & Clubs

Make me a cocktail

Τέσσερα μοναδικά cocktails που ταιριάζουν στην εποχή και στη διάθεσή μας!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2013

Η απόλαυση μέσα σε ένα ποτήρι κρύβει μικρά, πολύτιμα μυστικά, όπως είναι τα καλά συστατικά από τα καλύτερα ποτά της αγοράς και ο συνδυασμός πολύτιμων αρωμάτων και αποσταγμάτων, μαζί με μπόλικη δόση φαντασίας στην εκτέλεση.

cheers!

 

 

Love this cocktail

Glenfiddich Margarita

 

Συστατικά

Glenfiddich 12 Year Old ουίσκι

Triple Sec

Χυμός λεμονιού

Θρυμματισμένος πάγος

Φέτα λεμόνι για γαρνίρισμα

Eκτέλεση

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τον πάγο και τα χτυπάμε στο blender. Σερβίρουμε σε ποτήρι για μαργαρίτα και προσθέτουμε μια φέτα λεμόνι για γαρνίρισμα.

Special info

O William Grant έκτισε το αποστακτήριό του το 1887, με τη βοήθεια των 9 παιδιών του. Το ονόμασε Glenfiddich, που στη σκωτσέζικη γλώσσα σημαίνει 'Η κοιλάδα των ελαφιών'. Σήμερα, η εταιρεία William Grant & Sons παραμένει στα χέρια της οικογένειας και βρίσκεται στην πέμπτη γενιά, ενώ συνεχίζει να πρωτοπορεί και να καινοτομεί στον τομέα των premium οινοπνευμάτων ανά το παγκόσμιο.

 

 

Refreshing cocktail

Grant's Godfather

 

Συστατικά

Grant's Family Reserve ουίσκι

Amaretto

Χυμός πορτοκαλιού

Παγάκια για το σερβίρισμα

Φλούδα πορτοκαλιού για γαρνίρισμα

Eκτέλεση

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε σε shaker. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι. Προσθέτουμε τα παγάκια και τη φλούδα πορτοκαλιού.

Special info

Το συγκεκριμένο κοκτέιλ είναι εμπνευσμένο από τη δημοφιλή τριλογία ταινιών τού Martin Scorsese και συνδυάζει τις θαυμάσιες νότες τού Speyside από το Grant's Family Reserve και τη γεύση των αμυγδάλων από το ιταλικό αμαρέτο της Σικελίας. Η πικράδα από τη φλούδα πορτοκαλιού το κάνει ιδανικά δροσιστικό για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια.

 

 

Cocktail with a flair

Silver Star Hendrick's Gin & Tonic

 

Συστατικά

Hendrick's Gin εμποτισμένο σε αγγούρι

Χυμός από lime

Tonic water

Κάρδαμο

Μια φέτα αγγούρι

Δεντρολίβανο για γαρνίρισμα

Eκτέλεση

Βάζουμε το κάρδαμο σε ένα χαμηλό ποτήρι και το χτυπάμε ελαφρά. Προσθέτουμε 2-3 σταγόνες χυμό lime, Hendrick's gin, tonic water και μια φέτα αγγούρι. Ανακατεύουμε και στολίζουμε με ένα κλωνάκι φρέσκο δεντρολίβανο.

Special info

Το Hendrick's Gin παρασκευάζεται από 11 διαφορετικά είδη φρούτων, λουλουδιών, σπόρων και ριζών. Τα αποστάγματα του αγγουριού και του τριαντάφυλλου προστίθενται στο τελικό στάδιο της παρασκευής αυτού του 'παράξενου και μοναδικού' τζιν. Το Hendrick's Gin πήρε το όνομά του από τη μητέρα τού Charles Gordon, δισέγγονου του William Grant, που το ονόμασε έτσι από τον κηπουρό που φρόντιζε τα τριαντάφυλλά της.

 

 

Forget me not cocktail

Russian Standard Grapefruit Juliet

 

Συστατικά

Russian Standard βότκα

Χυμός από lime

Χυμός από ροζ γκρέιπφρουτ

Μέλι

Γρεναδίνη

Παγάκια για το σερβίρισμα

Φύλλα δυόσμου για γαρνίρισμα

Eκτέλεση

Αναμειγνύουμε τα υλικά και χτυπάμε στο shaker. Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι με παγάκια και στολίζουμε με φύλλα δυόσμου και μια φέτα γκρέιπφρουτ.

Special info

Το μοναδικά σχεδιασμένο μπουκάλι τής Russian Standard Vodka απεικονίζει το καμπαναριό του Αγίου Παύλου στη Μόσχα, που μαζί με τα γνήσια υλικά, όπως το σιτάρι από τις ρωσικές στέπες και το ελαφρύ νερό από τη λίμνη Λάντογκα, αποκαλύπτουν την ποιότητα και τη γνήσια καταγωγή της. Η Russian Standard είναι η αγαπημένη βότκα των Ρώσων και ανακηρύχθηκε ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα brands στον κόσμο.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close