Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Χρ. Παπακαλιάτης: "Το χιούμορ είναι φάρμακο στη ζωή"

Πραγματοποιήθηκε η avant premiere της νέας του ταινίας στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2015

«Ένας άλλος κόσμος» ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που για άλλη μια φορά μας συναρπάζει με την νέα του ταινία. Με την τριπλή ιδιότητα του σκηνοθέτη, του σεναριογράφου και του πρωταγωνιστή, ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, παρευρέθηκε στην Avant Premiere της ταινίας του στην Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στο K Cineplex Έγκωμης την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκομαι και πάλι στην Κύπρο. Ελπίζω το κοινό να βιώσει έντονα συναισθήματα, η ταινία έχει και κλάμα και γέλιο, καλύπτει όλη την παλέτα συναισθημάτων. Μέσα σε ένα πολύ σκληρό κοινωνικό τοπίο δεν λείπει το χιούμορ το οποίο είναι φάρμακο στη ζωή, και ο έρωτας που παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο, εφόσον κατά τη γνώμη μου είναι ανώτερος οποιασδήποτε κατάστασης βιώνουμε εμείς οι άνθρωποι. Ελπίζω οι θεατές να ταξιδέψουν για δύο ώρες και να κατάφερα να πω όλα αυτά που ήθελα να πω, ό,τι σκέφτομαι, όλα όσα κουβαλάω μέσα μου», δήλωσε σχετικά.

ΜΜΕ και κριτικοί κινηματογράφου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι την ταινία που έκλεψε τις εντυπώσεις και ενθουσίασε με το προσεγμένο σενάριο, τις άρτιες τεχνικές αλλά και τις εξαιρετικές ερμηνείες του πλούσιου διεθνούς της καστ. Να σημειώσουμε πως επτά πρωταγωνιστές, από τρεις διαφορετικές χώρες, ενσαρκώνουν τους ήρωες της ταινίας, ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Μηνάς Χατζησάββας που χάθηκε πρόσφατα και συγκίνησε το κοινό με την τελευταία ερμηνεία της ζωής του. Στην ταινία, πρωταγωνιστεί επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου J.K. Simmons που έχει συνεργαστεί με πρωτοκλασάτους ηθοποιούς του Χόλυγουντ όπως Ben Affleck, Arnold Schwarzenegger, Adam Sandler και Hugh Grant. Το καστ ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή της Ουγγαρέζας Andrea Osvart που έχει στο ενεργητικό της πολλές βραβευμένες ταινίες, του  Ισραηλινού ηθοποιού Tawfeek Barhom, της πρωτοεμφανιζόμενης και πολλά υποσχόμενης Νίκης Βακάλη και της αγαπημένης ηθοποιού με τις αμέτρητες επιτυχίες σε κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο, Μαρίας Καβογιάννη.

Η ταινία αποτελεί μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης, τρεις διαφορετικές γενιές, Έλληνες και ξένοι που φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Με κοινό παρονομαστή τον έρωτα, οι ήρωες της ταινίας προσπαθούν να αντεπεξέλθουν και να αντέξουν τη νέα πραγματικότητα: οικονομική κρίση, μεταναστευτικό, φασισμός.

Η ταινία προβάλλεται στα K Cineplex σε όλες τις πόλεις από 18 Δεκεμβρίου. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close