Things to Do , Εκδηλώσεις

10+2 εκδηλώσεις που θα σε σηκώσουν από τον καναπέ

Και θα σε βάλουν σε εορταστικό πνεύμα

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2015

Αυτό το σαββατοκύριακο μπαίνουμε σε γιορτινή διάθεση με εκδηλώσεις και δραστηριότητες, παραστάσεις και συναυλίες! 

 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Pavilion
Το χωριό που θα στηθεί στο Pavilion Hall θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν τα παιδιά. Σημείωσε: Μουσική απο DJ, πινιάτες, γωνία ζωγραφικής, μπαλονοκατασκευές και άλλες δραστηριότητες με την Luna Sonia, φουσκωτά, ζωγραφική προσώπου, παρουσίαση χριστουγεννιάτικων χορών από τη σχολή χορού Honey. Ακόμα στο χώρο θα στηθεί χριστουγεννιάτικη φάτνη με αληθινά ζώα, ενώ οι τελειόφοιτοι της δραματικής σχολής του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη θα παρουσιάσουν θεατρική παράσταση του γνωστού παραμυθιού « Ο Σκρουτζ». Τέλος οι αγαπημένοι των παιδιών Mickey & Minnie θα βρίσκονται στο χώρο για να φωτογραφηθούν με τους μικρούς τους φίλους.
19 & 20 Δεκεμβρίου, αίθουσα Άνθια, Pavilion Hall, Λευκωσία, 11.00-19.00. Πληρ. 22322222.

 

 

Ερμού 1900-Σήμερα
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η οδός Ερμού, το πάλαι ποτέ ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας αναβιώνει και ξαναζεί τα χρόνια του 1900. Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας παρουσιάζει την εκδήλωση “Ερμού 1900-Σήμερα” από τις 10.00 μέχρι και τις 22.00.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στιγμές εκείνης της εποχής, να γνωρίσει τους παλιούς τεχνίτες, τον κόσμο της Λευκωσίας τότε, παλιά, ξεχασμένα επαγγέλματα, τεχνίτες του χθες, τα ρούχα και τα σκεύη εκείνης της περιόδου. Ο δρόμος της Ερμού θα γεμίσει από παλιές σκηνές, φωνές και χρώματα του 1900.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Χριστούγεννα παντού... ελάτε στη Σταυρού
Μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Σταυρού σε μια από τις πιο κεντρικές οδούς του, την οδό Σταυρού.
Η Σταυρού λοιπόν, θα βάλει τα γιορτινά της και θα μας υποδεχθεί με μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από σχολικά και άλλα σύνολα, πώληση εδεσμάτων και ποτών, παζαράκι χειροποίητων κατασκευών, κοσμημάτων, διακοσμήσεων για το σπίτι κ.λπ.από τη CITY Markets και πολλές παιδικές δραστηριότητες (ξυλοπόδαρος, μπαλονοκατασκευές, φιγούρες Disney, ζωγραφική προσώπου).
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Nicosia Old Town Wine & Music Fiesta
Για πρώτη φορά στην Κύπρο παρουσιάζεται ένα τέτοιου είδους φεστιβάλ που συνδυάζει το κρασί και την μουσική. Πρόκειται για το Nicosia Old Town Wine & Music Fiesta το οποίο διοργανώνει το Patio Cocktail Bar στην Παλιά Λευκωσία.
Το φεστιβάλ θα είναι τριήμερο, θα διαρκέσει από 20 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου και μας καλεί να δοκιμάσουμε πάνω από 100 ετικέτες κρασιών από 40 παραγωγούς σε 30 διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Το Patio μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε εξαιρετικά κρασιά από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου με την συνοδεία εύγευστών tapas.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Γιώργος Μαργαρίτης – Ραλλία Χρηστίδου
Όταν η λαϊκή, δωρική, λιτή φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη συναντά την αισθαντική, αυθεντική φωνή της Ραλλίας Χρηστίδου τότε η έκπληξη καραδοκεί! Με πρωταγωνιστή το καλό λαϊκό τραγούδι, σε ένα αληθινό, αυθεντικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσωπικής τους διαδρομής αλλά και καλά λαϊκά τραγούδια που αγαπούν να ερμηνεύουν. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη συνεργασία, μια συνάντηση δύο σημαντικών καλλιτεχνών, με ξεχωριστή αλλά συνεπή διαδρομή στο τραγούδι, η οποία υπόσχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, αυτό τον χειμώνα.
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, Downtown Live (πρώην Αυλάια), Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 99810011.

 

Γιάννης Βαρδής & Γιώργος Λιανός
Το πετυχημένο δίδυμο επιστρέφει μετά από σειρά πετυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, σε Λεμεσό και Λάρνακα. Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου ανεβάζουν τη διασκέδαση στο Opa Opa club (95560056) της Λεμεσού ενώ το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου επιστρέφουν στη σκηνή του Venue Club (95560100) και αναμένεται και πάλι... πανικός με ένα πρόγραμμα πολύ ανεβαστικό.

 

Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στο πιο δυνατό Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Κύπρου! Φέτος ο αγαπημένος καλλιτέχνης γιορτάζει τα Χριστούγεννα μαζί με όλη την Κύπρο, στην πόλη της Λάρνακας, σε μια συναυλία-party η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ακροπόλεως, στις 7.00 το απόγευμα. Είσοδος δωρεάν!
Mάθε περισσότερα ΕΔΩ

Φιλανθρωπική εκδήλωση
Τι θα έλεγες να πάμε όλοι μαζί για να απολαύσουμε το τσάι μας και υπέροχα γλυκά σε ένα χώρο που περιβάλλεται από αισθητική και τέχνη και ταυτόχρονα να προσφέρουμε οικονομική  βοήθεια στα ορφανά παιδιά, που τόσο μας έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων όσο πιο όμορφα και ευτυχισμένα γίνεται;
Αν η πιο πάνω ιδέα σού ακούγεται ενδιαφέρουσα, τότε μάθε ότι το 1010hall ανοίγει τις πόρτες του, για μια φιλανθρωπική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ και καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους για να υποστηρίξουν τα ορφανά παιδιά μας.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Γουρουνιάσματα The Concert
Τα αγαπημένα "Γουρουνιάσματα" στη σκηνή για τελευταία φορά. Όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες από τις επιτυχημένες παραστάσεις Γουρουνιάσματα 1, 2 και 3 επιστρέφουν στη σκηνή για τελευταία φορά, με μια συναυλία που θα αφήσει εποχή και φυσικά τις καλύτερες εντυπώσεις!
Με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής θα θυμηθούμε και θα τραγουδήσουμε ξανά όλοι μαζί τα τραγούδια που λατρέψαμε τα τελευταία 3 χρόνια.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Nicosia Chocolate Festival
Tο 3ο Nicosia Chocolate Festival έρχεται το επόμενο σαββατοκύριακο και θα είμαστε εκεί. Σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ θα έχεις τη δυναντότητα να συναντήσεις αγαπημένες σοκολάτες, είδη και προϊόντα με σοκολάτα που θα βρίσκονται εκεί για να σου παρουσιάσουν την γκάμα τους. Ορισμένοι από τους περσινούς συμμετέχοντες ήταν οι: ΙON chocolate, Lindt, Kalopesas, Platres Chocolate Workshop, Joulietta Chocolatier και πολλοί άλλοι που θα συναντήσουμε και φέτος.
Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με το chocolate couple  να μας καλοσωρίζει (11.30-12.15). Έπειτα από τις 15.45 μέχρι τις 16.30 θα δούμε ένα πρωτότυπο σόου από το chocolate couple το οποίο θα επαναληφθεί στις 18.00. Από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 θα έχεις την ευκαρία να δεις 3D Demonstation. Πως φτιάχνεται δηλαδή και στολίζεται ένα 3D γλυκό. Θα έχεις την ευκαιρία μάλιστα να φτιάξεις και το δικό σου! Τα παιδιά από τις 14.00 μέχρι τις 17.00 θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τις δικές τους σοκολατοδημιουργίες.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Santa Ride
Tο Vespa club Λεμεσού, διοργανώνει την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, την εκδήλωση "Santa Ride". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης του Εναερίου στη Λεμεσό, στις 16.00.
Αν βρεθείς εκεί, θα έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις ρούχα, αλλά και τρόφιμα, για να στηρίξεις άπορες οικογένειες. 
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

 

Ο Καρυοθραύστης
Το The Dance Studio – Annita Hatjieftychiou Ltd παρουσιάζει το διάσημο έργο «Ο Καρυοθραύστης» με τη συμμετοχή μαθητών και πρώην μαθητών της Σχολής.  Μια φανταστική, θεαματική  παραγωγή υπό την καταπληκτική μουσική του Τσαϊκόφσκι και όχι μόνο, με λαμπερά κοστούμια, φαντασμαγορικά σκηνικά, φωτισμούς και φυσικά χορογραφίες επαγγελματικών προδιαγραφών που θα σας μαγέψουν.  Πέρα των 100 μικρών και μεγάλων χορευτών,  ερμηνεύουν  τους ρόλους τους με πάθος, δεξιοτεχνία και φυσικά αγάπη προς την τέχνη του χορού,  ζωντανεύοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close