Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Οι πρεμιέρες της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους!

Έρχονται οι "The Hateful Eight" του Quentin Tarantino!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2016

 

The Hateful Eight 
Quentin Tarantino 
Jennifer Jason Leigh, Kurt Russell, Channing Tatum. 168'.

Το νέο project του πολυβραβευμένου Αμερικανού σκηνοθέτη Quentin Tarantino, έρχεται τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχία του ‘Django Unchained’, το οποίο του χάρισε τόσο τη Χρυσή Σφαίρα, όσο και το Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου. Με πρωταγωνιστές τους Channing Tatum, Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth και Jennifer Jason Leigh, η ταινία γουέστερν ‘The Hateful Eight’, τοποθετείται... εξι ή οκτώ ή δώδεκα χρόνια μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο. Μία ετερόκλητη ομάδα ανθρώπων, που αποτελείται από κυνηγούς επικηρυγμένων, φυγάδων και ανθρώπων του νόμου, βρίσκουν καταφύγιο σε μια ορεινή στάση κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας και μπλέκονται σε μία πλεκτάνη προδοσίας και απάτης. Θα καταφέρουν να επιβιώσουν;

 

The Big Short 
Adam McKay 
Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling. 130'. 

Πόσα πρωτοκλασάτα ονόματα μπορούν να χωρέσουν στο καστ μίας ταινίας; Σε αυτή την περίπτωση, πολλά! Στο ‘The Big Short’ του Adam McKay (‘Anchorman’) πρωταγωνιστούν τέσσερις από τους ισχυρότερους άνδρες ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, οι: Brad Pitt (εκτελεί και χρέη παραγωγού), Christian Bale, Ryan Gosling και Steve Carell! Το 2008, τέσσερις μικροεπενδυτές, διαπιστώνουν αυτό που οι τράπεζες, τα ΜΜΕ και η αμερικανική κυβέρνηση αρνούνταν να δουν, δηλαδή… την επικείμενη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας. Έτσι, στο γενικευμένο αυτό, παγκόσμιο «κραχ» υπήρχαν και άτομα που ωφελήθηκαν από αυτό και θησαύρισαν.

 

Μαριονέτες
Παντελής Καλατζής
Αλέξης Γεωργούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Κιμούλης. 109'.

Ο Φίλιππος είναι ένας δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία ενός αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του ανατρέπει τη ζωή του, ενώ ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. οι ‘Μαριονέτες’ του Παντελή Καλατζή, είναι μια ιστορία μυστηρίου, γυρισμένη σε μια άγνωστη, σκοτεινή και γεμάτη πειρασμούς Αθήνα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντούμε τον Αλέξη Γεωργούλη (συν-υπογράφει και το σενάριο), ενώ το cast συμπληρώνουν γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί όπως Γιώργος Κιμούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Χρανιώτης, Άκης Σακκελαρίου, Κλέλια Ρένεση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Ναταλία Δραγούμη και Μάνος Βακούσης. Τη μουσική της ταινίας έχει γράψει ο Γιώργος Αλκαίος. 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close